Enkel & Smakfull Tomatsuppe! (Keto)

Enkel & Smakfull Tomatsuppe! (Keto)

Enkel & Smakfull Tomatsuppe! (Keto)

Enkel & Smakfull Tomatsuppe! (Keto)

Enkel & Smakfull Tomatsuppe! (Keto)

Enkel & Smakfull Tomatsuppe! (Keto)REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Enkel & Smakfull Tomatsuppe! (Keto) – Nøyaktig det navnet tilsier, veldig enkel å lage og kjempegod! Mild og rund smak som også barna vil elske! Jeg har alltid vært svak for tomatsuppe med makaroni, og i denne testet vi Monster Miracle Noodles som var en meeeeget god erstatning for makaroni!

Vår oppskrift på keto-vennlig enkel & smakfull tomatsuppe tar maks 10 minutter å lage! Ønsker du mer piff kan du ha i litt chili. Jeg kan også varmt anbefale revet ost eller et kokt egg! Stekt bacon, skinke eller kjøttboller er også veldig godt i tomatsuppe. Det er det som er så nydelig med tomatsuppe, en liten variasjon og poff! så har du en helt ny lavkarbo-suppe!

Psssst; lyst å piffe opp stemningen enda mer? Server gjerne tomatsuppen med en nydelig ost- og skinketoast av for eksempel keto polarbrød!

Enkel & Smakfull Tomatsuppe! (Keto)
 
Skrevet av:
Serveringer: 3-4 porsjoner
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Finhakk sjalottløk og fres blankt i smør.
  2. Ha i tomatjuice, fløte og Sriracha Sauce og gi et raskt oppkok.
  3. Rør inn xanthangum.
  4. Smak til med salt og pepper.
  5. Ha eventuelt i nudlene.
  6. La suppen småputre i ca 5 minutter.
  7. Server straks!
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 48 - Fett: 3,7 - Karbohydrater: 3,1 - Protein: 0,6

Innlegget inneholder reklame i form av direktelink og/eller omtale av aktør(er), eller produkter til en eller flere aktører som vi, Fett & Forstand, har avtale med. Vi ønsker å presisere at alle disse produktene er produkter vi oppriktig står inne for – vi ville aldri anbefalt noe vi selv ikke hadde spist.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.