Spicy kjøttboller i ovn!
Skrevet av: Fett & Forstand
- 400 g kjøttdeig
- 1 ts salt
- 1 egg
- 1 chili
- 1 ss finhakket løk
- 1 lite fedd hvitløk
- 1 ss fersk og finhakket oregano eller andre urter (tørket går også bra)
- Forvarm ovnen til 220°C.
- Finhakk løk, urter og chili.
- Bland kjøttdeig og salt godt i noen minutter, bruk gjerne kjøkkenmaskin om du har.
- Ha i resterende ingredienser og miks til alt er godt blandet.
- Form kjøttboller i ønsket størrelse og ha på et bakepapirkledd stekebrett.
- Stekes midt i ovnen i ca 15 minutter. Steketiden kan variere noe utifra størrelsen på kjøttbollene.
Kcal: 182 - Fett: 12,1 - Karbohydrater: 0,5 - Protein: 17,6
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/kjott/spicy-kjottboller-i-ovn/
3.5.3251