Jeg bare elsker denne «nye» måten å steke kjøttboller på! Eller ny og ny.. ny for meg om ikke annet! Det å slippe å stå og trille og steke kjøttboller i timevis passer meg ypperlig! Trillinga kommer man jeg jo ikke unna, med men en «melon baller» er halve arbeidet alt gjort! Bokstavelig talt.
- 400 g kjøttdeig
- 1 ts salt
- 1 egg
- 1 chili
- 1 ss finhakket løk
- 1 lite fedd hvitløk
- 1 ss fersk og finhakket oregano eller andre urter (tørket går også bra)
- Forvarm ovnen til 220°C.
- Finhakk løk, urter og chili.
- Bland kjøttdeig og salt godt i noen minutter, bruk gjerne kjøkkenmaskin om du har.
- Ha i resterende ingredienser og miks til alt er godt blandet.
- Form kjøttboller i ønsket størrelse og ha på et bakepapirkledd stekebrett.
- Stekes midt i ovnen i ca 15 minutter. Steketiden kan variere noe utifra størrelsen på kjøttbollene.
Pingback: Enkel & Smakfull Tomatsuppe! (Keto) - Fett & Forstand
Pingback: Spicy Tomatsuppe! - Fett & Forstand
Pingback: Deep dish pizza (pizzapai) - Lavkarbo - Fett & Forstand