Barbecue marinade! (keto)

Barbecue marinade! (keto)Barbecue marinade! (keto)REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Barbecue marinade! (keto)
– En nydelig keto-vennlig BBQ marinade til alle typer kjøtt. Enkelt og greit.

Hvor mye barbecue marinade?

Vi lagde 1,5 oppskrift til 1200 g kyllingvinger. Mengden marinade avhenger litt hva du skal marinere og hvor mye smak du ønsker. Skal du marinere et helt kjøttstykke tenker vi at denne marinaden rekker til 1,5-2 kilo kjøtt og kjøttet bør hvile i marinaden i minst 24 timer. Marinerer du kyllingvinger og strimlet kjøtt bør du beregne mer  marinade per kilo.

Bruk opp rester

Vi er fan av å spise opp maten. Overskuddsfett er veldig godt å ha i sauser som for eksempel spaghettissaus og brunsaus. Overskuddsfett gjør sausen ekstra god, dette har vi selv gjort et par ganger og det gir alltid de beste sausene. Spaghettisaus med en rik mengde fett og en god smak av krydder gjør at den blir fyldig og smakfull og metter godt.

Tilbehør

Trenger du tilbehør til grillmaten kan du jo teste ut disse gode oppskriftene; Pastasalat, Sommerlig råkostsalat, Sataysaus for å nevne noen.

Barbecue marinade! (keto)
 
Skrevet av:
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Bland sammen alle ingrediensene og ha i valgfritt kjøtt.
  2. La hvile over natten.

 

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.