Rocky Road med hvit sjokolade! (keto)

Rocky Road med hvit sjokolade! (keto) Rocky Road med hvit sjokolade! (keto) Rocky Road med hvit sjokolade! (keto) Rocky Road med hvit sjokolade! (keto) Rocky Road med hvit sjokolade! (keto) Rocky Road med hvit sjokolade! (keto) Rocky Road med hvit sjokolade! (keto) Rocky Road med hvit sjokolade! (keto) Rocky Road med hvit sjokolade! (keto)REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Rocky Road med hvit sjokolade! (keto)
– Vi har laget en ny versjon av en av våre julefavoritter, nemlig Rocky Road, bare denne gangen i hvit bekledning.

Ingrediensene

Vi har brukt hjemmelaget sukkerfri marshmallows halvt om halvt med jordbær og vanilje. Pekannøtter, frysetørkede bringebær og hjemmelagde nøttefri pepperkaker – en uslåelig smakskombinsjon, med syrlige bær, fyldig hvit sjokolade, krydrete og sprø pepperkaker, søte marshmallows og pekannøtter. Du må gjerne eksperimentere med ingrediensene, og bytte ut og/eller legge til om du ønsker. Den eneste ingrediensen som er absolutt ufravikelig er marshmallows! Orker du ikke å lage selv finner du kjempegode sukkerfri marshmallowstights.no! Husk at hvit sjokolade ikke tåler like høy varme som mørk sjokolade og melkesjokolade, så pass på at beholderen ikke berøre vannet om du smelter sjokoladen over vanndamp.

Oppbevaring av Rocky Road med hvit sjokolade

Rocky Road med hvit sjokolade bør oppbevares kjølig på grunn av den høye andelen fett og dermed lavt smeltepunkt. Du kan gjerne fryse de også om du ønsker.

Karboinnhold i frysetørkede bær

Det er viktig å merke seg at karbohydratinnholdet i frysetørkede bær ikke er noe å bry seg om. De er ikke tilsatt sukker, men vil naturligvis få en høyere andel karbohydrater per 100 gram når alt av væske fjernes. 10 gram frysetørkede bær tilsvarer ca 100 gram ferske.

Rocky Road med hvit sjokolade! (keto)
 
Skrevet av:
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Finn frem alle komponentene og hakk og kutt de i passe biter, gjerne litt grove.
  2. Smelt smør og hvit sjokolade over vannbad (pass på at bollen ikke berører vannet) eller i mikrobølgeovnen i intervaller. Rør godt innimellom.
  3. La sjokoladen avkjøle i romtemperatur i ca 5 minutter.
  4. Rør alle ingrediensene inn i sjokoladen og ha over i en passelig form kledd med bakepapir.
  5. La avkjøle i minst 5 timer, men helst over natta.
  6. Oppbevares kjølig.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.