Sukkerfri Marshmallows!

Sukkerfri Marshmallows!

Sukkerfri Marshmallows!

Sukkerfri Marshmallows!

Sukkerfri Marshmallows!

Sukkerfri Marshmallows!

Sukkerfri Marshmallows! – Nydelige, myke og full av smak uten dårlig samvittighet! Disse er relativt enkle å lage, og egner seg fint som en nydelig, spiselig gave til noen du setter pris på. Vi har valgt å lage en blanding av vanilje og jordbær, men du kan selvsagt velge kun en av de, eller en helt annen smak om du ønsker. Panduro har et spennende utvalg næringsmiddelaroma. Sukkerfri marshmallows kan dyppes i sjokolade, eller vendes de inn i litt askorbinsyre (c-vitaminpulver) eller sitronsyre for en syrligere variant. Mulighetene er uendelige, så her er det bare å slippe fantasien løs! Du finner flere oppskrifter på keto-vennlig godteri her. PS: du finner oss på Instagram der vi daglig oppdaterer Stories for å dele av vår hverdag. Vi har også en Facebook-gruppe der alle nye oppskrifter blir delt først.

Marshmallows (Sukkerfri, keto)
 
Skrevet av:
Ingredienser
  • 150 g Tagatesse
  • 25 g gelatinpulver (1 pakke Gimsøy)
  • ½ dl + 1 dl vann
  • 10 dråper vanijeessens
  • 10 dråper jordbæraroma (Panduro)
  • 2-3 dråper rød konditorfarge (Panduro eller annen - merk at de forskjellige merkene har ulike "styrker")
  • Sukrinmelis (til å dyppe i til slutt for å hindre at de klistrer seg sammen)
Fremgangsmåte
  1. Forbered en form på ca 30 x 18 cm med bakepapir smurt med nøytral olje.
  2. Ha 1 dl vann og gelatinpulver i en liten bolle.
  3. Forbered to bakeboller hvor du har vaniljeessens i den ene og jordbæraroma og konditorfarge i den andre. Dette er kun nødvendig om du lager en blanding av de to smakene slik som på bildene. Ønsker du kun en av smakene dobler du essens/aroma og konditorfarge og har det i sammen med "sukkerblandingen og gelatinen i steg 5.
  4. Varm opp ½ dl vann og Tagatesse i en kjele til du når en temperatur på 110°C. Hvis du ikke har termometer er en god indikasjon på at blandingen har nådd rett temperatur at alt vannet er fordampet, massen er litt "seigere" og det bobler/skummer.
  5. Ha gelatin og sukkerblandingen i en bolle og visp med ballongvisp til massen blir hvit og skummer opp over kantene på bollen. Massen stivner veldig fort så her må du jobbe fort!
  6. Fordel ca halve blandingen i bollen med vaniljeessens og resten i bollen med jordbæraroma og farge og bland hurtig men godt.
  7. Fordel blandingene i formen og la avkjøle i romtemperatur i minimum 4 timer men helst over natten.
  8. Dryss godt med sukrinmelis på skjærefjøla før du vender marshmallow blandingen over.
  9. Dryss Sukrinmelis over blandingen og skjær i passe store biter. Vend bitene i Sukrinmelis så du forhindrer at de klistrer seg sammen. For spennende og syrlig variasjon kan du ha litt askorbinsyre eller sitronsyre sammen med Sukrinmelis.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.