2-3 dråper rød konditorfarge (Panduro eller annen - merk at de forskjellige merkene har ulike "styrker")
Sukrinmelis (til å dyppe i til slutt for å hindre at de klistrer seg sammen)
Fremgangsmåte:
Forbered en form på ca 30 x 18 cm med bakepapir smurt med nøytral olje.
Ha 1 dl vann og gelatinpulver i en liten bolle.
Forbered to bakeboller hvor du har vaniljeessens i den ene og jordbæraroma og konditorfarge i den andre. Dette er kun nødvendig om du lager en blanding av de to smakene slik som på bildene. Ønsker du kun en av smakene dobler du essens/aroma og konditorfarge og har det i sammen med "sukkerblandingen og gelatinen i steg 5.
Varm opp ½ dl vann og Tagatesse i en kjele til du når en temperatur på 110°C. Hvis du ikke har termometer er en god indikasjon på at blandingen har nådd rett temperatur at alt vannet er fordampet, massen er litt "seigere" og det bobler/skummer.
Ha gelatin og sukkerblandingen i en bolle og visp med ballongvisp til massen blir hvit og skummer opp over kantene på bollen. Massen stivner veldig fort så her må du jobbe fort!
Fordel ca halve blandingen i bollen med vaniljeessens og resten i bollen med jordbæraroma og farge og bland hurtig men godt.
Fordel blandingene i formen og la avkjøle i romtemperatur i minimum 4 timer men helst over natten.
Dryss godt med sukrinmelis på skjærefjøla før du vender marshmallow blandingen over.
Dryss Sukrinmelis over blandingen og skjær i passe store biter. Vend bitene i Sukrinmelis så du forhindrer at de klistrer seg sammen. For spennende og syrlig variasjon kan du ha litt askorbinsyre eller sitronsyre sammen med Sukrinmelis.