Bountykuler! (keto, sukkerfri)

Bountykuler! (keto, sukkerfri) Bountykuler! (keto, sukkerfri) Bountykuler! (keto, sukkerfri) Bountykuler! (keto, sukkerfri) Bountykuler! (keto, sukkerfri)REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Bountykuler! (keto, sukkerfri) – Hva skriker ikke sommer og sol som kokos? Bite size, keto-vennlige, seige Bounty er den perfekte sommerkosen spør du oss.

Ingrediensene i Bountykuler!

Basert på vår oppskrift på lavkarbo Bounty – men med noen endringer av ingredienser og justeringer. Denne versjonen er i tillegg fri for meieriprodukter (da velger du selvsagt også en annen type sjokolade). For bytting av ingredienser sjekk gjerne ut vår bytteguide.

Godsaker på keto?

Dette tema dukker titt og ofte opp på diverse sosiale medier. Vi får ofte spørsmål om det er greit å spise slik på keto. Vår visjon er at keto er en varig livsstilsendring, og da tenker vi det er supert å ha alternativer når man ønsker å kose seg litt ekstra. For mange begrensninger i kostholdet fører bare til at det blir pes, og mange ramler av på grunn av dette. Det viktigste er at du finner det som passer DEG! Liker du som oss å kose deg litt innimellom? Sjekk gjerne ut våre andre oppskrifter på søtsaker.

 

Bountykuler! (keto, sukkerfri)
 
Skrevet av:
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Ha vann, SUKKR BAKESUKKR og fibersirup i en kjele.
  2. Varm opp sukkeret til ca 115 grader. Har du ikke termometer er en god indikasjon at det slutter å dampe og massen fremstår noe tykkere.
  3. Ha kokosolje og kokosmelk i sukkermassen.
  4. Spe blandingen i kokosmassen og sett kjølig i ca 30 minutter.
  5. Form kuler og legg kjølig i minst 2 timer.
  6. Smelt sjokolade over vannbad.
  7. Dypp kulene i den smelta sjokoladen og fordel på bakepapir. Sett kjølig.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 482 - Fett: 42,5 - Karbohydrater: 6,3 - Protein: 4,8

 

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.