Bountykuler! (keto, sukkerfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
- Ha vann, SUKKR BAKESUKKR og fibersirup i en kjele.
- Varm opp sukkeret til ca 115 grader. Har du ikke termometer er en god indikasjon at det slutter å dampe og massen fremstår noe tykkere.
- Ha kokosolje og kokosmelk i sukkermassen.
- Spe blandingen i kokosmassen og sett kjølig i ca 30 minutter.
- Form kuler og legg kjølig i minst 2 timer.
- Smelt sjokolade over vannbad.
- Dypp kulene i den smelta sjokoladen og fordel på bakepapir. Sett kjølig.
Kcal: 482 - Fett: 42,5 - Karbohydrater: 6,3 - Protein: 4,8
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/godteri/bountykuler-keto-sukkerfri/
3.5.3251