Bountykuler! (keto, sukkerfri)
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Ha vann, SUKKR BAKESUKKR og fibersirup i en kjele.
  2. Varm opp sukkeret til ca 115 grader. Har du ikke termometer er en god indikasjon at det slutter å dampe og massen fremstår noe tykkere.
  3. Ha kokosolje og kokosmelk i sukkermassen.
  4. Spe blandingen i kokosmassen og sett kjølig i ca 30 minutter.
  5. Form kuler og legg kjølig i minst 2 timer.
  6. Smelt sjokolade over vannbad.
  7. Dypp kulene i den smelta sjokoladen og fordel på bakepapir. Sett kjølig.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 482 - Fett: 42,5 - Karbohydrater: 6,3 - Protein: 4,8
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/godteri/bountykuler-keto-sukkerfri/