Sjokoladepudding! (keto, sukkerfri)

Sjokoladepudding! (keto, sukkerfri)

Sjokoladepudding! (keto, sukkerfri)

Sjokoladepudding! (keto, sukkerfri)

Sjokoladepudding! (keto, sukkerfri)

Sjokoladepudding! (keto, sukkerfri)

Sjokoladepudding! (keto, sukkerfri)

Sjokoladepudding! (keto, sukkerfri)

Sjokoladepudding! (keto, sukkerfri)REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Sjokoladepudding! (keto, sukkerfri)
– Fløyelsmyk, dekadent, fullfett, sukkerfri keto sjokoladepudding, helt uten dårlig samvittighet.

Idéen!

Sist måned lagde vi oppskrift på hjemmelaget keto-vennlig vaniljesaus, og da kjente vi at vi absolutt bare måtte lage sjokoladepudding. Vi valgte å forsøke å bruke en tom 7,5 dl kremfløte-kartong som form, men du kan bruke hva du vil. Ha de rett i serveringsskålene, silikonform ++.

Bytting av ingredienser, og variasjoner av keto sjokoladepudding

Du kan bytte til en annen type søtning i sjokoladepudding om du ønsker, bare husk at Sukkr BakeSukkr er dobbelt så søtt som vanlig sukker og endel keto søtninger på markedet. I selve oppskriften har vi skrevet 5-6 plater gelating. 5 plater gir en noe mer fløyelsmyk konsistens, litt som sjokolademousse, mens 6 plater gir noe fastere konsistens. For en mørkere og mer dekadent sjokoladepudding anbefaler vi å tilsette en spiseskje kakaopulver slik beskrevet i oppskriften, men det kan sløyfes. For mokka-variant kan du tilsette 2 ts kaffepulver.

Sjokoladepudding! (keto, sukkerfri)
 
Skrevet av:
Serveringer: 1 middels stor sjokoladepudding
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann.
  2. Finhakk sjokoladen.
  3. Ha kremfløte, vann, søtning og eggeplommer i en kjele og varm opp til kokepunktet. Rør hele tiden.
  4. Trekk kjelen av platen og rør inn sjokolade og kakaopulver.
  5. Klem vannet ut av gelatinplatene og ha de i kjelen. Rør til all gelatin er oppløst.
  6. Hell over i en passelig stor form (se tips i hovedinnlegg) og sett kjølig i minst 5 timer, men helst over natten.
  7. For å løsne sjokoladepuddingen fra formen, hold formen under varmt vann.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 287 - Fett: 26,7 - Karbohydrater: 3 - Protein: 3,9

 

2 Comments

  1. John Andre Taule

    Er det en mulighet å bruke mer bakekakao og steviosa eller lignende som erstatning for Monster?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.