Sjokoladepudding! (keto, sukkerfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 1 middels stor sjokoladepudding
- Legg gelatinplatene i kaldt vann.
- Finhakk sjokoladen.
- Ha kremfløte, vann, søtning og eggeplommer i en kjele og varm opp til kokepunktet. Rør hele tiden.
- Trekk kjelen av platen og rør inn sjokolade og kakaopulver.
- Klem vannet ut av gelatinplatene og ha de i kjelen. Rør til all gelatin er oppløst.
- Hell over i en passelig stor form (se tips i hovedinnlegg) og sett kjølig i minst 5 timer, men helst over natten.
- For å løsne sjokoladepuddingen fra formen, hold formen under varmt vann.
Kcal: 287 - Fett: 26,7 - Karbohydrater: 3 - Protein: 3,9
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/desserter/sjokoladepudding-keto-sukkerfri/
3.5.3251