Sjokoladepudding! (keto, sukkerfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 1 middels stor sjokoladepudding
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann.
  2. Finhakk sjokoladen.
  3. Ha kremfløte, vann, søtning og eggeplommer i en kjele og varm opp til kokepunktet. Rør hele tiden.
  4. Trekk kjelen av platen og rør inn sjokolade og kakaopulver.
  5. Klem vannet ut av gelatinplatene og ha de i kjelen. Rør til all gelatin er oppløst.
  6. Hell over i en passelig stor form (se tips i hovedinnlegg) og sett kjølig i minst 5 timer, men helst over natten.
  7. For å løsne sjokoladepuddingen fra formen, hold formen under varmt vann.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 287 - Fett: 26,7 - Karbohydrater: 3 - Protein: 3,9
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/desserter/sjokoladepudding-keto-sukkerfri/