Jordbær med ostekrem og sjokolade! (Keto, Sukkerfri)

Jordbær med ostekrem og sjokolade! (Keto, Sukkerfri)Jordbær med ostekrem og sjokolade! (Keto, Sukkerfri)Jordbær med ostekrem og sjokolade! (Keto, Sukkerfri)Jordbær med ostekrem og sjokolade! (Keto, Sukkerfri)Jordbær med ostekrem og sjokolade! (Keto, Sukkerfri)Jordbær med ostekrem og sjokolade! (Keto, Sukkerfri)Jordbær med ostekrem og sjokolade! (Keto, Sukkerfri)Jordbær med ostekrem og sjokolade! (Keto, Sukkerfri)REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Jordbær med ostekrem og sjokolade! (Keto, Sukkerfri)
– en oppdatert versjon av våre “Strawberry Seduction” – bites! (Jordbær med sjokoladetrekk & ostekremfyll). Nydelige mini-ostekaker med perfekt smakskombinasjon. Friske jordbær, småbitter sjokolade, søt og fyldig ostekrem og sprø kjekssmuler. Med Valentines-dagen like rundt hjørnet trenger du ikke tenke mer på hva du skal lage til din utkårede. Keto Jordbær med ostekrem og sjokolade er PERFEKT!

Ingrediensene!

Jordbær med ostekrem og sjokolade kombinerer friske jordbær, dekadent mørk sjokolade, søt og fyldig ostekrem og sprø kjekssmuler. Kjekssmulene er selve prikken over i’en og anbefales på det sterkeste! Kjekssmulene er selvsagt keto, sukkerfri og glutenfri, og veldig enkel å lage. Vi har henvist til to oppskrifter, og forskjellen er bare valg av krydder og søtning. I disse anbefaler vi et dryss av kanel og en klype salt i kjekssmulene. Du kan også bytte ut Tagatesse som står i originaloppskriften med Sukkr BakeSukkr.  Du trenger selvsagt ikke lage en hel oppskrift av denne, men velger du å gjøre det så kan smulene fint oppbevares i beholder og brukes til andre ting også.

Bytting av ingredienser!

Du kan bruke den sukkerfri søtningen du selv ønsker, og selvsagt bytte ut kremfløte og kremost med laktosefri alternativer. For andre tips om ingrediensebytting på keto/lavkarbo anbefaler vi å sjekke ut vår bytteguide!

Utstyret!

Vi anbefaler aller helst mini-muffinsformer for å holde Jordbær med ostekrem og sjokolade oppreist og stødige, men du kan også bruke standard muffinsformer og legge jordbærene sidelengs.. Du bør også ha en god håndvisp eller kjøkkenmaskin for best mulig resultat på ostekremen. Kakesprøyte med sprøytetupp kan være lurt å bruke. Vi har brukt Wilton 1M som er en av mine favoritt-tipper! Disse får du tak i både på Kitchn, Tilbords og Jernia, og på nett.

Jordbær med ostekrem og sjokolade! (Keto, Sukkerfri)
 
Skrevet av:
Serveringer: 18-20 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Kutt toppen og litt av bunnen på jordbærene så de står stødig.
  2. Hul ut med en melonballer eller lignende.
  3. Smelt sjokolade over vannbad. Ta til sides og la avkjøle noe.
  4. Dypp jordbærene i sjokoladen og sett de straks ned i minumuffinsformer eller lignende. Sett kjølig.
  5. Pisk krem av kremfløten og sett til side.
  6. Pisk kremost, søtning og vanilje luftig og pisk forsiktig inn kremen.
  7. Ha over i en sprøytepose og fordel på jordbærene.
  8. Dryss over kjekssmuler.
  9. Serveres kjølig.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 231 - Fett: 21,1 - Karbohydrater: 4,6 - Protein: 2,9

 

One Comment

  1. Pingback: Fudgy Brownie Cookies! (keto, glutenfri) - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.