Hvit Sjokolademousse med Sjokolade-krønsj! (Keto, glutenfri)

Hvit Sjokolademousse med Sjokolade-krønsj! (Keto, glutenfri)Hvit Sjokolademousse med Sjokolade-krønsj! (Keto, glutenfri) Hvit Sjokolademousse med Sjokolade-krønsj! (Keto, glutenfri) Hvit Sjokolademousse med Sjokolade-krønsj! (Keto, glutenfri) Hvit Sjokolademousse med Sjokolade-krønsj! (Keto, glutenfri) Hvit Sjokolademousse med Sjokolade-krønsj! (Keto, glutenfri) Hvit Sjokolademousse med Sjokolade-krønsj! (Keto, glutenfri)REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Hvit Sjokolademousse med Sjokolade-krønsj! (Keto, glutenfri)
– Syndig god hvit sjokolademousse med knasende sjokolade-krønsj, helt uten synd! Denne desserten er relativt enkel å lage og smaker himmelsk, spesielt om du er glad i sjokolade. Da er denne desserten midt i blinken for deg!

Ingrediensene i Hvit sjokolademousse med Sjokolade-krønsj!

I denne oppskriften på keto-vennlig og glutenfri hvit sjokolademousse med sjokolade-krønsj bør man i utgangspunktet følge oppskriften slik den er. BakeSukkr bidrar til karamellisering og dermed at sjokolade-krønsjen blir sprø. Denne kan dermed kun byttes ut med tilsvarende produkter, sjekk gjerne ut bytteguiden vår. Pofiber bør ikke byttes ut fordi den er en essensiell ingrediens i sjokolade-krønsj.

Keto Hvit sjokolademousse er laget uten søtning da vi syns at hvit sjokolade i seg selv bidrar til nok søthet. Liker du det søtere kan du gjerne ha i litt ekstra valgfri søtning. Fordi dette er en smakssak har vi valgt å skippe søtning så kan en heller justere dette selv.

Smakskontraster!

Hvit sjokolademousse med sjokolade-krønsj er søt, og kremosten sørger for litt friskhet. Dermed kan du gjerne server den med friske bær for ekstra friskhet! For deg som er ultrasuperkjempeglad i sjokolade anbefaler vi et et lag med deilig sjokoladeganache på toppen. Eller selve prikken over i’en, om du vil.

Hvit Sjokolademousse med Sjokolade-krønsj! (Keto, glutenfri)
 
Skrevet av:
Serveringer: 6 porsjoner
Ingredienser:
Sjokolade-krønsj

Hvit Sjokolademousse
Fremgangsmåte:
Sjokolade-krønsj
  1. Smelt smør i en stekepanne. Tilsett pofiber og Bakesukkr.
  2. Stek på middels høy varme til blandingen blir gylden og klumper seg lett. Dette tar ca 5 - 7 minutter. Rør hele tiden og pass på så det ikke svir seg.
  3. Ha over i en bakebolle og rør inn finhakket mørk sjokolade.
  4. Fordel sjokolade-krønsj i 6 porsjonsskåler og la avkjøl i romtemperatur.

Hvit Sjokolademousse
  1. Ha 2 dl fløte og kremost i en kjele og varm opp på middels høy varme til kokepunktet.
  2. Rør inn finhakket hvit sjokolade og la avkjøle til romtemperatur.
  3. Pisk 2 dl fløte til krem og vend forsiktig inn den avkjølte hvite sjokoladekremen.
  4. Ha moussen over sjokolade-krønsjen.
  5. Sett desserten kjølig i minst 3 timer før servering, og server gjerne med friske bær.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 395 - Fett: 38,1 - Karbohydrater: 5,3 - Protein: 4,6

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.