Hvit Sjokolademousse med Sjokolade-krønsj! (Keto, glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 6 porsjoner
Ingredienser:
Sjokolade-krønsj

Hvit Sjokolademousse
Fremgangsmåte:
Sjokolade-krønsj
  1. Smelt smør i en stekepanne. Tilsett pofiber og Bakesukkr.
  2. Stek på middels høy varme til blandingen blir gylden og klumper seg lett. Dette tar ca 5 - 7 minutter. Rør hele tiden og pass på så det ikke svir seg.
  3. Ha over i en bakebolle og rør inn finhakket mørk sjokolade.
  4. Fordel sjokolade-krønsj i 6 porsjonsskåler og la avkjøl i romtemperatur.

Hvit Sjokolademousse
  1. Ha 2 dl fløte og kremost i en kjele og varm opp på middels høy varme til kokepunktet.
  2. Rør inn finhakket hvit sjokolade og la avkjøle til romtemperatur.
  3. Pisk 2 dl fløte til krem og vend forsiktig inn den avkjølte hvite sjokoladekremen.
  4. Ha moussen over sjokolade-krønsjen.
  5. Sett desserten kjølig i minst 3 timer før servering, og server gjerne med friske bær.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 395 - Fett: 38,1 - Karbohydrater: 5,3 - Protein: 4,6
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/desserter/hvit-sjokolademousse-med-sjokolade-kronsj-keto-glutenfri/