Pan con Tomate er ultraspansk og et must have på tapasbordet! Enkelt og veldig godt! Disse herlighetene er laget av vår lavkarbo Pan Rùstico (Rustikt lavkarbobrød).
Prøv gjerne også vår Pan de Ajo (hvitløksbrød) mens du alt er igang!
- 8 skiver lavkarbo rustikt brød (se link i hovedinnlegg)
- 2 - 3 røde, modne smakstomater.
- 2 fedd hvitløk
- Virgin eller extra virgin olivenolje
- Finhakket persille
- Salt og nykvernet pepper etter smak.
- Forvarm ovnen til 220°C.
- Bruk et rivjern og rasp tomatene til du får en fin purrè.
- Ha brødskivene på et bakepapirkledd stekebrett og dryss på litt olivenolje.
- Stek i ca 8 minutter, eller til skivene har fått en gylden farge.
- Skrell hvitløken og gni hvitløksbåten over hver skive.
- Fordel tomatblandingen på hver skive og dryss over litt olivenolje, salt, pepper og persille.
- Server straks.