Pan con Tomate - Ristet brød med tomat (lavkarbo)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 8 skiver
- 8 skiver lavkarbo rustikt brød (se link i hovedinnlegg)
- 2 - 3 røde, modne smakstomater.
- 2 fedd hvitløk
- Virgin eller extra virgin olivenolje
- Finhakket persille
- Salt og nykvernet pepper etter smak.
- Forvarm ovnen til 220°C.
- Bruk et rivjern og rasp tomatene til du får en fin purrè.
- Ha brødskivene på et bakepapirkledd stekebrett og dryss på litt olivenolje.
- Stek i ca 8 minutter, eller til skivene har fått en gylden farge.
- Skrell hvitløken og gni hvitløksbåten over hver skive.
- Fordel tomatblandingen på hver skive og dryss over litt olivenolje, salt, pepper og persille.
- Server straks.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/smaretter-snacks/tapas/pan-con-tomate-ristet-brod-med-tomat-lavkarbo/
3.5.3251