Pan de Ajo – Hvitløksbrød (lavkarbo)

Pan de Ajo - Hvitløksbrød (lavkarbo)
Pan de Ajo - Hvitløksbrød (lavkarbo)Pan de Ajo – Hvitløksbrød er must have på tapasbordet! Disse herlighetene er laget av vår lavkarbo Pan Rùstico (Rustikt lavkarbobrød). 

Pan de Ajo - Hvitløksbrød (lavkarbo)
 
Skrevet av:
Serveringer: 8 skiver
Ingredienser:
  • 8 skiver rustikt brød (se hovedinnlegg for link)
  • 50 g romtemperert smør
  • 1 ts finhakket hvitløk
  • Salt og pepper etter smak
  • 1 ss finhakket persille + litt til garnityr.
  • Virgin eller extra virgin olivenolje.
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 220°C.
  2. Bland sammen smør, hvitløk, finhakket persille, salt og pepper.
  3. Fordel hvitløkssmøret på brødskivene og ha de over på et bakepapirkledd stekebrett.
  4. Stekes i ca 8 minutter, eller til brødet har fått en gylden farge.
  5. Dryss over litt olivenolje og flaksalt og server straks.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.