Pan de Ajo - Hvitløksbrød (lavkarbo)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 8 skiver
Ingredienser
  • 8 skiver rustikt brød (se hovedinnlegg for link)
  • 50 g romtemperert smør
  • 1 ts finhakket hvitløk
  • Salt og pepper etter smak
  • 1 ss finhakket persille + litt til garnityr.
  • Virgin eller extra virgin olivenolje.
Fremgangsmåte
  1. Forvarm ovnen til 220°C.
  2. Bland sammen smør, hvitløk, finhakket persille, salt og pepper.
  3. Fordel hvitløkssmøret på brødskivene og ha de over på et bakepapirkledd stekebrett.
  4. Stekes i ca 8 minutter, eller til brødet har fått en gylden farge.
  5. Dryss over litt olivenolje og flaksalt og server straks.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/internasjonalt/pan-de-ajo-hvitloksbrod-lavkarbo/