REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Tostadas med kjøttdeig! (Keto) – denne MÅ du bare prøve! Tostadas er rett og slett frityrstekt tortillas med valgfri topping, ofte med forskjellige typer kjøtt, refried beans, ost, rømme, salsa og diverse grønnsaker. Smaksrike og en fryd for øyet!
Oppskriften ser kanskje litt overveldende ut, men det er mye lettere enn man skulle tro! Lag gjerne refried beans og pico de gallo på før du starter med resten. Vi har brukt Monster Lavkarbo Tortillamiks – til våre frityrstekte mini-tortillas, enkelt og knallgodt! Har du ikke liggende kan du også selvsagt bruke våre Tortillas! (Keto, Glutenfri).
Topping til keto Tostadas med kjøttdeig!
Vi har toppet våre tostadas med kjøttdeig-blanding, gul paprika, isbergsalat, seterrømme, Santa Maria salsa (de er uten tilsatt sukker), refried beans, syltet rødløk, SunnRask Frysetørkede Olivenbiter, ost, revet gulrot og litt lime-saft.
- 1 pakke Monster Lavkarbo Tortillamiks eller en oppskrift Tortillas! (Keto, Glutenfri)
- En oppskrift Refried Beans
- 400 g kjøttdeig
- 200 g sjampinjong
- 1 medium løk
- 1-2 fedd hvitløk
- 1 ts koriander
- 1 ts pepper
- 2 ts salt
- 2 ts chiliflak
- 2 ts hvitløkpulver
- 2 ts løkpulver
- 2 ts Sukrin Gold
- 4 ts spisskummin
- 4 ts paprikapulver
- 4 ts oregano
Forslag til topping
- Seterrømme
- Pico De Gallo eller salsa
- Isbergsalat
- paprika
- revet ost
- Syltet rødløk eller rå rødløk
- Frysetørket oliven (anbefales!)
- Skal du ha Pico De Gallo og Refried Beans er det lurt å lage dette først. Anbefales på det varmeste!
- Lag deigen til tortillas - følg anvisningen på pakken/oppskriften. Kjevle deigen mellom to bakeark og stikk/skjær ut passe store sirkler (ca 15 cm i diameter). Stek i en tørr non-stick stekepanne eller på steketakke.
- Varm rikelig med olje i en tykkbunnet kjele. Test oljen med et kjøkkenredskap i tre. Når oljen freser rundt treverket er oljen varm nok.
- Stek hver mini-tortilla sprø - ca 40 sekunder er nok. La renne av på kjøkkenpapir.
- Stek kjøttdeig, finhakket løk, sjampinjong og hvitløk. Tilsett krydder etter ca halve steketiden.
- Ha ønsket topping på de frityrstekte mini-tortillas og server straks.
Innlegget inneholder reklame i form av direktelink og/eller omtale av aktør(er), eller produkter til en eller flere aktører som vi, Fett & Forstand, har avtale med. Vi ønsker å presisere at alle disse produktene er produkter vi oppriktig står inne for – vi ville aldri anbefalt noe vi selv ikke hadde spist.