Tostadas med kjøttdeig! (Keto)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: ca 16 stk
Ingredienser:

Forslag til topping
Fremgangsmåte:
  1. Skal du ha Pico De Gallo og Refried Beans er det lurt å lage dette først. Anbefales på det varmeste!
  2. Lag deigen til tortillas - følg anvisningen på pakken/oppskriften. Kjevle deigen mellom to bakeark og stikk/skjær ut passe store sirkler (ca 15 cm i diameter). Stek i en tørr non-stick stekepanne eller på steketakke.
  3. Varm rikelig med olje i en tykkbunnet kjele. Test oljen med et kjøkkenredskap i tre. Når oljen freser rundt treverket er oljen varm nok.
  4. Stek hver mini-tortilla sprø - ca 40 sekunder er nok. La renne av på kjøkkenpapir.
  5. Stek kjøttdeig, finhakket løk, sjampinjong og hvitløk. Tilsett krydder etter ca halve steketiden.
  6. Ha ønsket topping på de frityrstekte mini-tortillas og server straks.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 144 - Fett: 7,6 - Karbohydrater: 3,1 - Protein: 13,1
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/tostadas-med-kjottdeig-keto/