Søt Sennep! (Keto Bergbys)

Søt Sennep! (Keto Bergbys)

Hjemmelaget søt sennep

Søt Sennep! (Keto Bergbys)

Søt Sennep! (Keto Bergbys)Dette innlegget inneholder reklame (mer informasjon på slutten av innlegget under oppskriftskortet)
Søt Sennep! Keto Bergbys – Kanskje den enkleste oppskriften vi noen sinne har postet, men likevel så utrolig god og nyttig! Hvem liker ikke Bergbys sennep liksom? Nå finnes det en sukkerfri variant som ligner!
Som vi skriver i oppskriftskortet er det kun fantasien som setter grenser. French’s Classic Yellow Mustard får du tak i i de fleste større matvarebutikkene. Det samme gjelder Sukrinsirup Gold fra Funksjonell Mat. Den skal være å finne i dagligvareforretninger over hele landet, samt selvsagt på helsekost, både i fysisk butikk og online.

Eksperimenter gjerne med spennende smaker, her er det bare smaksløkene som setter grenser! Hva med dill, chili, nellik, karri, stjerneanis, eller kanskje timian?

Søt Sennep passer til det maste, og spesielt godt er det til julemat spør du oss! På sylterull, lammerull og som tilbehør til julemiddagen. Kanskje ha et par teskjeer i ribbesjyen? Vi håper vår oppskrift på søt sennep, eller Keto Bergbys om du vil, like godt som vi gjorde.

Søt Sennep! (Keto "Bergbys)
 
Skrevet av:
Ingredienser:
  • Like deler Frenchs Yellow Mustard og Sukrinsirup Gold - juster gjerne mengden ettersom hvor søt du vil ha den. Smak til med salt og pepper. Eksperimenter gjerne med andre type krydder eller urter. Dill, Nellik, Stjerneanis, Chili, Karri etc.
Fremgangsmåte:
  1. Pisk alt sammen og oppbevares i glass!

Innlegget inneholder reklame i form av direktelink og/eller omtale av aktør(er), eller produkter til en eller flere aktører som vi, Fett & Forstand, har avtale med. Vi ønsker å presisere at alle disse produktene er produkter vi oppriktig står inne for – vi ville aldri anbefalt noe vi selv ikke hadde spist. 

 

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

3 Comments

  1. Pingback: Jul med Fett & Forstand - komplett liste over juleoppskrifter og tilbehørstips! - Fett & Forstand

  2. Pingback: Sukkerfri Syltet Rødkål! - Fett & Forstand

  3. Pingback: Fett & Forstands Ribberull! - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.