REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Kremet pastagryte med sopp og bacon! (keto, glutenfri) – Er det noe bedre enn en deilig pastarett som varmer hjertet og metter magen? Det er ikke alltid så lett å ty til lettvinte løsninger på keto, men vi har laget en oppskrift på en kjempeenkel Kremet pastagryte med sopp og bacon som ikke bare er sunn og næringsrik, men som også smaker helt fantastisk! Oppskriften er nok til en veldig sulten mann, eller to porsjoner.
Kremet pastagryte med sopp og bacon – den ultimate keto komfortmaten!
Kremet pastagryte med sopp og bacon er laget med de få men gode ingrediensene for å gi deg et sunt og næringsrik måltid som metter godt. Vi har brukt Monster Lasagne plater fra Tights.no, som nevnt i et tidligere innlegg er dette en av de beste shirataki produktene vi har smakt! Oppskriften er enkel å lage og krever ikke nevneverdig mye tid eller innsats. Du kan enkelt tilpasse ingrediensene etter ønske og forsøke andre typer ingredienser. Når det er sagt så er denne retten helt nydelig slik den er. Enkel men veldig god. Vi anbefaler en liten dert sambal oelek for god smak og ekstra piff. Server gjerne med revet parmesan og en salat ved siden av.
Kun 5 ingredienser og laget i én panne!
Med vår oppskrift på Kremet pastagryte med sopp og bacon kan du nyte en deilig og næringsrik pastarett som passer inn i en keto-livsstil, på en-to-tre! Retten tar nemlig mindre enn 20 minutter å lage og krever bare en stekepanne. For meg og Kenneth som normalt pleier å bruke ørtogførti kjøkkenredskaper når vi lager mat er dette en kjærkommen middag, hehe!
- 1 pakke Monster lasagne
- 250 g sjampinjong
- 125 g bacon
- 3 dl fløte
- en liten neve fersk persille
- salt og pepper etter smak (en liten ts sambal oelek gir god smak og en ekstra piff i retten)
- Skyll lasagneplatene godt og la de renne godt av.
- Kutt sjampinjong i middels store båter.
- Skjær bacon i terninger.
- Stek bacon gylden i smør og tilsett deretter sjampinjong, salt og pepper. La steke til sjampinjongen er gylden og bløt.
- Ha i fløte og la småputre i ca 8-10 minutter til fløten har kokt godt inn og sausen er kremete.
- Tilsett friske urter og lasagneplatene og la putre i ca 1 minutt, eller til lasagneplatene er gjennomvarme. Server straks.