Kremet pastagryte med sopp og bacon! (keto, glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 porsjoner
Ingredienser:
  • 1 pakke Monster lasagne
  • 250 g sjampinjong
  • 125 g bacon
  • 3 dl fløte
  • en liten neve fersk persille
  • salt og pepper etter smak (en liten ts sambal oelek gir god smak og en ekstra piff i retten)
Fremgangsmåte:
  1. Skyll lasagneplatene godt og la de renne godt av.
  2. Kutt sjampinjong i middels store båter.
  3. Skjær bacon i terninger.
  4. Stek bacon gylden i smør og tilsett deretter sjampinjong, salt og pepper. La steke til sjampinjongen er gylden og bløt.
  5. Ha i fløte og la småputre i ca 8-10 minutter til fløten har kokt godt inn og sausen er kremete.
  6. Tilsett friske urter og lasagneplatene og la putre i ca 1 minutt, eller til lasagneplatene er gjennomvarme. Server straks.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 160,96 - Fett: 15,62 - Karbohydrater: 0,96 - Protein: 3,08
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/kremet-pastagryte-med-sopp-og-bacon-keto-glutenfri/