Kremet pastagryte med sopp og bacon! (keto, glutenfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 2 porsjoner
- 1 pakke Monster lasagne
- 250 g sjampinjong
- 125 g bacon
- 3 dl fløte
- en liten neve fersk persille
- salt og pepper etter smak (en liten ts sambal oelek gir god smak og en ekstra piff i retten)
- Skyll lasagneplatene godt og la de renne godt av.
- Kutt sjampinjong i middels store båter.
- Skjær bacon i terninger.
- Stek bacon gylden i smør og tilsett deretter sjampinjong, salt og pepper. La steke til sjampinjongen er gylden og bløt.
- Ha i fløte og la småputre i ca 8-10 minutter til fløten har kokt godt inn og sausen er kremete.
- Tilsett friske urter og lasagneplatene og la putre i ca 1 minutt, eller til lasagneplatene er gjennomvarme. Server straks.
Kcal: 160,96 - Fett: 15,62 - Karbohydrater: 0,96 - Protein: 3,08
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/kremet-pastagryte-med-sopp-og-bacon-keto-glutenfri/
3.5.3251