Enkle pizzasnurrer! (keto, glutenfri)

Lavkarbo glutenfri pizzasnurrerEnkle pizzasnurrer! (keto, glutenfri)Enkle pizzasnurrer! (keto, glutenfri) lavkarboenkle lavkarbo pizzasnurrer Enkle pizzasnurrer! (keto, glutenfri) REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder omtale, linker og bilder av produkter fra Tights.no
Enkle pizzasnurrer! (keto, glutenfri)
– kjapt, godt og kjempeenkelt! Keto pizzasnurrer er helt supre å ha i fryseren og varmes på et øyeblikk i mikro eller stekeovn. Perfekt i matboksen, middag og kvelds.

Deigen – egner seg også til langpannepizza!

Deigen vi har brukt i vår oppskrift på enkle pizzasnurrer er Monster Lavkarbo Fett & Forstand Bakemiks som vi har laget i samarbeid med Tights.no – enklere blir det ikke. Pakken er helt super å ha liggende i skapet til dager der du ønsker enklere løsninger, eller på hytta, campingbil/vogn ferien, sydenturen og mye mer. Når det er sagt må du ikke bruke denne til enkle pizzasnurrer. Du kan også kjøre på med dobbel oppskrift av vår populære keto polarbrød-oppskrift. Oppskriften holder til ca 12 store pizzasnurrer, eller 20 små. Denne oppskriften kan også lages som langpannepizza. Da må du forsteke bunnen på 200 grader i ca 20 minutter og helst la den avkjøle helt før du har på fyll og steker videre i ca 15 minutter, eller til osten er smeltet og gylden. Ved å avkjøle bunnen får den “satt” seg skikkelig, og resultatet blir en bedre pizzabunn med mer tyggemotstand.

Fyllet – enkelt og kjempegodt!

Fyllet i våre enkle pizzasnurrer er super lettvint og krever minimalt med forberedelse. Bare rør sammen tomatpurre ketchup og krydder og smør ut over utkjevlet deig. Dryss over stekt kjøttdeig/pølsebiter og løk og topp med ost. Rull sammen, del opp og stek. Og ikke minst; nyyyt! På bildene i dette innlegget er pizzasnurrene laget med pølsebiter. På Eurospar i Tromsø selger de pølsepizza i ferskvaredisken, og det var en av mine guilty pleasures før jeg la om kostholdet, noe jeg unnet meg de dagene jeg hadde “glemt” matpakken, hehe. Våre enkle pizzasnurrer, som selvsagt er både keto og glutenfri, minner om denne fantastisk gode pizzaen, og det er vanskelig å stoppe etter en. Heldigvis trenger du ikke så mange, for disse metter lenge.

Enkle pizzasnurrer som kosemat!

Det er fullstendig mulig, og ikke minst lov, å kose seg på et keto-kosthold. Fredags-tacoen og lørdagspizza er (nesten) obligatorisk i Norske hjem, og det at man spiser lavkarbo eller keto trenger absolutt ikke være et hinder! Enkle pizzasnurrer er lørdagspizza i ny innpakning, så hvorfor ikke forsøke til helgen allerede? For andre oppskrifter på keto kosemat, sjekk her. Og du? Hvorfor ikke smelle i hop en kosekake i samme slengen?

Enkle pizzasnurrer! (keto, glutenfri)
 
Skrevet av:
Serveringer: ca 12 store
Ingredienser:
deig

Fyll
 • 75 g tomatpurre
 • 75 g sukkerfri ketchup
 • ¼ ts løkpulver
 • ¼ ts hvitløkpulver
 • salt og pepper etter smak
 • 1-2 ts tørket basilikum eller oregano
 • 300 g kjøttpølser eller kjøttdeig
 • 150 g løk
 • ca 300 g revet ost
Fremgangsmåte:
 1. Forvarm ovnen til 180 grader.
 2. Lag deigen som anvist på pakken.
 3. Bland sammen tomatpurre, ketchup og krydder. Smak til med salt og pepper.
 4. Kutt pølsene i små terninger og finhakk løk.
 5. Stek kjøttdeig eller pølsebitene og tilsett løk på slutten av steketiden.
 6. Kjevle deigen mellom to smurte bakeark, eller helst flergangsbakepapir.
 7. Fordel tomatsausen på deigen og dryss deretter på pølse/kjøttdeigblandingen og ost til slutt.
 8. Rull sammen på langsiden for store pizzasnurrer, og langsiden for mindre.
 9. Ha pizzasnurrene over på et bakepapirkledd stekebrett og stek nest nederst i ovnen i ca 25 minutter.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 209,53 - Fett: 17,36 - Karbohydrater: 2,51 - Protein: 9,56

 

2 Comments

 1. Hulde Holmen Asak

  Bør man ha tørrgjær i denne oppskriften?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.