Enkle pizzasnurrer! (keto, glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: ca 12 store
Ingredienser:
deig

Fyll
  • 75 g tomatpurre
  • 75 g sukkerfri ketchup
  • ¼ ts løkpulver
  • ¼ ts hvitløkpulver
  • salt og pepper etter smak
  • 1-2 ts tørket basilikum eller oregano
  • 300 g kjøttpølser eller kjøttdeig
  • 150 g løk
  • ca 300 g revet ost
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Lag deigen som anvist på pakken.
  3. Bland sammen tomatpurre, ketchup og krydder. Smak til med salt og pepper.
  4. Kutt pølsene i små terninger og finhakk løk.
  5. Stek kjøttdeig eller pølsebitene og tilsett løk på slutten av steketiden.
  6. Kjevle deigen mellom to smurte bakeark, eller helst flergangsbakepapir.
  7. Fordel tomatsausen på deigen og dryss deretter på pølse/kjøttdeigblandingen og ost til slutt.
  8. Rull sammen på langsiden for store pizzasnurrer, og langsiden for mindre.
  9. Ha pizzasnurrene over på et bakepapirkledd stekebrett og stek nest nederst i ovnen i ca 25 minutter.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 209,53 - Fett: 17,36 - Karbohydrater: 2,51 - Protein: 9,56
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/kosemat/enkle-pizzasnurrer-keto-glutenfri/