Enkle pizzasnurrer! (keto, glutenfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: ca 12 store
- 75 g tomatpurre
- 75 g sukkerfri ketchup
- ¼ ts løkpulver
- ¼ ts hvitløkpulver
- salt og pepper etter smak
- 1-2 ts tørket basilikum eller oregano
- 300 g kjøttpølser eller kjøttdeig
- 150 g løk
- ca 300 g revet ost
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Lag deigen som anvist på pakken.
- Bland sammen tomatpurre, ketchup og krydder. Smak til med salt og pepper.
- Kutt pølsene i små terninger og finhakk løk.
- Stek kjøttdeig eller pølsebitene og tilsett løk på slutten av steketiden.
- Kjevle deigen mellom to smurte bakeark, eller helst flergangsbakepapir.
- Fordel tomatsausen på deigen og dryss deretter på pølse/kjøttdeigblandingen og ost til slutt.
- Rull sammen på langsiden for store pizzasnurrer, og langsiden for mindre.
- Ha pizzasnurrene over på et bakepapirkledd stekebrett og stek nest nederst i ovnen i ca 25 minutter.
Kcal: 209,53 - Fett: 17,36 - Karbohydrater: 2,51 - Protein: 9,56
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/kosemat/enkle-pizzasnurrer-keto-glutenfri/
3.5.3251