Minipizzabunn i mikro!

minipizza porsjonspizza lavkarbo
minipizza porsjonspizza lavkarbo
minipizza porsjonspizza lavkarbo
minipizza porsjonspizza lavkarbo
minipizza porsjonspizza lavkarboNår din bedre halvdel har lyst på pizza – men man ikke har overskudd til å stå lenge på kjøkkenet å kokkelere – da fødes nye geniale oppskrifter gitt! Denne gangen rasket vi sammen noe som viste seg å bli en helt fantastisk minipizzabunn. Du vet hva de sier; hadde det ikke vært for at vi mennesker er så lat som vi er så hadde vi ikke hatt den teknologien vi har. Alt for å hjelpe oss å gjøre minst mulig! Disse er laget i en fei! TIPS: Lag (når du har overskudd) flere porsjoner og frys ned, så har du superenkle middager de dagene du bare vil flate ut på sofaen. Du kan ha på akkurat det du vil! Vi hadde på tomatpurè, kjøtt, litt paprika, løk og selvsagt (som vanlig) et busslass med ost. Stekt på 200°C grillfunksjon i ca 8 minutter. Overskudd til å lage langpannepizza? Har du forresten hørt om fathead pizza? Deigen er veldig anvendelig, og gir italiensk pizzabunn feel! MEN, favoritten er helt klart vår aller veste lavkarbopizza!

Minipizzabunn i mikro!
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 stk
Ingredienser:
  • 50 g revet ost
  • 20 g sesammel (fettredusert)
  • 30 g mandelmel (vanlig)
  • 1 ts bakepulver
  • 1 egg
  • 1 ts eplecidereddik (eller annen type eddik/syre)
  • 1 ts Sukin Gold (kan sløyfes)
  • litt salt
  • litt oregano eller pizzakrydder (kan sløyfes)
Fremgangsmåte:
  1. Knus sammen egg og ost i en foodprosessor eller lignende.
  2. Ha i resterende ingredienser og bland godt.
  3. Klipp til et bakepapir så det passer på glassfatet i mikrobølgeovnen.
  4. Del deigen i to.
  5. Ha litt olje på hendene og klem/form den ene delen deig på bakepapiret, ca litt over polarbrød strl.
  6. Stek på full effekt i mikroen i 90 - 120 sekunder.
  7. Gjenta.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 303 - Fett: 21,8 - Karbohydrater: 3,4 - Protein: 20,7

 

 

One Comment

  1. Pingback: Lavkarbo Naan i en fei! - naan brød - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.