Minipizzabunn i mikro!
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 2 stk
- 50 g revet ost
- 20 g sesammel (fettredusert)
- 30 g mandelmel (vanlig)
- 1 ts bakepulver
- 1 egg
- 1 ts eplecidereddik (eller annen type eddik/syre)
- 1 ts Sukin Gold (kan sløyfes)
- litt salt
- litt oregano eller pizzakrydder (kan sløyfes)
- Knus sammen egg og ost i en foodprosessor eller lignende.
- Ha i resterende ingredienser og bland godt.
- Klipp til et bakepapir så det passer på glassfatet i mikrobølgeovnen.
- Del deigen i to.
- Ha litt olje på hendene og klem/form den ene delen deig på bakepapiret, ca litt over polarbrød strl.
- Stek på full effekt i mikroen i 90 - 120 sekunder.
- Gjenta.
Kcal: 303 - Fett: 21,8 - Karbohydrater: 3,4 - Protein: 20,7
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/kosemat/minipizzabunn-i-mikro/
3.5.3251