Minipizzabunn i mikro!
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 stk
Ingredienser:
  • 50 g revet ost
  • 20 g sesammel (fettredusert)
  • 30 g mandelmel (vanlig)
  • 1 ts bakepulver
  • 1 egg
  • 1 ts eplecidereddik (eller annen type eddik/syre)
  • 1 ts Sukin Gold (kan sløyfes)
  • litt salt
  • litt oregano eller pizzakrydder (kan sløyfes)
Fremgangsmåte:
  1. Knus sammen egg og ost i en foodprosessor eller lignende.
  2. Ha i resterende ingredienser og bland godt.
  3. Klipp til et bakepapir så det passer på glassfatet i mikrobølgeovnen.
  4. Del deigen i to.
  5. Ha litt olje på hendene og klem/form den ene delen deig på bakepapiret, ca litt over polarbrød strl.
  6. Stek på full effekt i mikroen i 90 - 120 sekunder.
  7. Gjenta.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 303 - Fett: 21,8 - Karbohydrater: 3,4 - Protein: 20,7
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/kosemat/minipizzabunn-i-mikro/