Multekrem! (keto, sukkerfri)

Multekrem! (keto, sukkerfri)Multekrem! (keto, sukkerfri)Multekrem! (keto, sukkerfri)Multekrem! (keto, sukkerfri)Multekrem! (keto, sukkerfri) Multekrem! (keto, sukkerfri) Multekrem! (keto, sukkerfri)REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Multekrem! (keto, sukkerfri)
– Skogens gull, søtning og krem. Blir det egentlig jul uten?

Multer, multebær eller molter?

Kjært barn har mange navn, men vi kaller det multer. Visste du at multer heter “cloudberries” på engelsk? Direkte oversatt betyr det skybær, noe som egentlig klinger ganske bra syns vi. Men egentlig er ikke multer et bær i biologisk forstand, men i likhet med bringebær og bjørnebær er multer en samfrukt satt sammen av mange steinfrukter. Vi skjønner godt det kalles skogens gull, på grunn av prisen. Heldigvis hadde vi noen pakker i fryseren som vi fikk i gave av min kjære bror på denne tiden i fjor. Han er dessverre ikke med oss lengre, så disse multene blir brukt med omhu. Her i nord bugner det av multer, så til neste år blir det plukking på herr og fru F&F (men det sier vi hvert år).

Vår versjon multekrem

Det er i utgangspunktet kun tre ingredienser som skal til for å lage klassisk multekrem; multer, sukker og kremfløte. Vår versjon inneholder i tillegg kremost, noe som bidrar til en friskere og mer silkemyk krem. Vi har brukt to forskjellige søtningsstoffer som vi syns passer godt sammen, og kansellerer den kalde smaken mange opplever av erytrithol, og man slipper å få vondt i magen av for mye inulin. Visste du at vi har en oppskrift på Rullekake med Multekrem og Mandelkrokan? Den er kjempegod, den perfekte kaken til kaffekosen i julen.

Serveringstips til keto multekrem

Server gjerne sukkerfri multekrem med keto krumkaker, kransekake eller kransekakestenger. NAM!

Multekrem! (keto, sukkerfri)
 
Skrevet av:
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Strø Finesse bakesukker over multene.
  2. Pisk kremost, kremfløte og Sukkr melis til en stiv krem.
  3. Vend inn multene.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 207,01 - Fett: 19,54 - Karbohydrater: 3,1 - Protein: 2,32

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.