Lavkarbo pølsebrød på minutter

Lavkarbo pølsebrød på minutter!

Lavkarbo pølsebrød på minutterLavkarbo pølsebrød på minutter
Lavkarbo pølsebrød på minutter. Ja du leste riktig! Disse er perfekte når du plutselig får cravings på pølse i brød men ikke har rukket å bake lavkarbo pølsebrød. Eller kanskje du rett og slett ikke orker så mye styr på kjøkkenet i sommer? Disse lavkarbo pølsebrødene er like raske å lage som det tar å hive høykarbo-pølsebrødene i handlekurven og betale i kassa, og de er minst like gode!

Pølsebrød på minutter!
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 stk
Ingredienser/Ingredients
  • 40 g mandelmel (vanlig)
  • 1 strøken ss fettredusert sesammel
  • 25 g kremost
  • 25 g smør
  • 1 egg
  • ½ ts bakepulver
  • 1 - 2 ts Sukrinmelis (kan sløyfes)
  • En klype salt
Fremgangsmåte/Directions
  1. Smelt smør i mikrobølgeovn.
  2. Ha i kremost og sett på ca 20 sekunder (800W).
  3. Pisk sammen og pisk deretter inn egg til du får en glatt røre.
  4. Ha i resterende ingredienser og bland godt.
  5. Klipp til et bakepapir så det passer på glassfatet som hører til mikrobølgeovnen.
  6. Del røren i to og fordel en del ut over bakepapiret, ca 16 - 17 cm i diameter.
  7. Sett bakepapiret på glassplaten i mikrobølgeovnen og stek i 90 sekunder på 800W.
  8. Brett brødet sammen og la avkjøle. Gjenta med den andre delen av røra.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.