Pølsebrød på minutter!
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 2 stk
- 40 g mandelmel (vanlig)
- 1 strøken ss fettredusert sesammel
- 25 g kremost
- 25 g smør
- 1 egg
- ½ ts bakepulver
- 1 - 2 ts Sukrinmelis (kan sløyfes)
- En klype salt
- Smelt smør i mikrobølgeovn.
- Ha i kremost og sett på ca 20 sekunder (800W).
- Pisk sammen og pisk deretter inn egg til du får en glatt røre.
- Ha i resterende ingredienser og bland godt.
- Klipp til et bakepapir så det passer på glassfatet som hører til mikrobølgeovnen.
- Del røren i to og fordel en del ut over bakepapiret, ca 16 - 17 cm i diameter.
- Sett bakepapiret på glassplaten i mikrobølgeovnen og stek i 90 sekunder på 800W.
- Brett brødet sammen og la avkjøle. Gjenta med den andre delen av røra.
Kcal: 382 - Fett: 34,2 - Karbohydrater: 2,8 - Protein: 13,7
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/lavkarbo-polsebrod-pa-minutter/
3.5.3251