Lavkarbo pølsebrød på minutter. Ja du leste riktig! Disse er perfekte når du plutselig får cravings på pølse i brød men ikke har rukket å bake lavkarbo pølsebrød. Eller kanskje du rett og slett ikke orker så mye styr på kjøkkenet i sommer? Disse lavkarbo pølsebrødene er like raske å lage som det tar å hive høykarbo-pølsebrødene i handlekurven og betale i kassa, og de er minst like gode!
- 40 g mandelmel (vanlig)
- 1 strøken ss fettredusert sesammel
- 25 g kremost
- 25 g smør
- 1 egg
- ½ ts bakepulver
- 1 - 2 ts Sukrinmelis (kan sløyfes)
- En klype salt
- Smelt smør i mikrobølgeovn.
- Ha i kremost og sett på ca 20 sekunder (800W).
- Pisk sammen og pisk deretter inn egg til du får en glatt røre.
- Ha i resterende ingredienser og bland godt.
- Klipp til et bakepapir så det passer på glassfatet som hører til mikrobølgeovnen.
- Del røren i to og fordel en del ut over bakepapiret, ca 16 - 17 cm i diameter.
- Sett bakepapiret på glassplaten i mikrobølgeovnen og stek i 90 sekunder på 800W.
- Brett brødet sammen og la avkjøle. Gjenta med den andre delen av røra.