Lavkarbo flatbrød!

Lavkarbo flatbrød

Lavkarbo flatbrødSupergode lavkarbo flatbrød som smaker som en krysning mellom Korni (før de endra oppskriften) og Mors flatbrød. Passer godt til gryteretter, supper, fiskeretter eller bare (min personlige favoritt) lag på lag med smør!

Lavkarbo flatbrød!
 
Skrevet av:
Ingredienser
  • 100 g mandelmel (vanlig)
  • 70 g linfrømel (kan lages selv i blender)
  • 2 ss kokosmel
  • 2 ss knuste chiafrø (kan lages selv i blender)
  • 1 strøken ss fiberhusk
  • 1 ts salt
  • 2,5 dl vann
Fremgangsmåte
  1. Bland alle ingrediensene og la hvile i ca 40 minutter.
  2. Del deigen og kjevle ut så tynt som mulig (et bakepapir over og under gjør jobben lettere). Rut opp på forhånd eller stek de i store flak ala Mors Flatbrød 🙂
  3. Stekes på 150°c varmluft i 20-25 minutter.
  4. Følg godt med så de ikke blir svidd
  5. Har du problemer med å få de sprø kan du legge de direkte på risten og steke i ytterligere 5 minutter.

 

 

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

9 Comments

  1. Pingback: Lavkarbo Lapskaus! - Fett & Forstand

  2. Pingback: Lavkarbo Fiskeboller i hvitsaus! - Fett & Forstand

  3. Pingback: Lavkarbo Jambalaya (gryterett)! - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.