Lavkarbo flatbrød!
 
 
Skrevet av:
Ingredienser
  • 100 g mandelmel (vanlig)
  • 70 g linfrømel (kan lages selv i blender)
  • 2 ss kokosmel
  • 2 ss knuste chiafrø (kan lages selv i blender)
  • 1 strøken ss fiberhusk
  • 1 ts salt
  • 2,5 dl vann
Fremgangsmåte
  1. Bland alle ingrediensene og la hvile i ca 40 minutter.
  2. Del deigen og kjevle ut så tynt som mulig (et bakepapir over og under gjør jobben lettere). Rut opp på forhånd eller stek de i store flak ala Mors Flatbrød :)
  3. Stekes på 150°c varmluft i 20-25 minutter.
  4. Følg godt med så de ikke blir svidd
  5. Har du problemer med å få de sprø kan du legge de direkte på risten og steke i ytterligere 5 minutter.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/lavkarbo-flatbrod/