Hjemmelaget Tacokrydder! (keto, glutenfri)

hjemmelaget tacokrydder (keto, glutenfri)

hjemmelaget tacokrydder (keto, glutenfri) lavkarbo

hjemmelaget tacokrydder (keto, glutenfri)

lavkarbo tacokrydder

hjemmelaget tacokrydder (keto, glutenfri)REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Hjemmelaget Tacokrydder! (keto, glutenfri) – enkelt og greit. Denne smaker bedre enn de man får kjøpt i pose, og helt uten sukker og stivelse og dermed både keto-vennlig og glutenfri. De ferdigposene inneholder nemlig begge deler, er helt unødvendige og dessverre langt ifra keto eller lavkarbo. Vi har riktig nok tilsatt litt søtning i vår kryddermiks for å runde smaken, men det kan sløyfes om man ikke ønsker det.

Hjemmelaget er best!

Fordelen med hjemmelaget tacokrydder er at du har full kontroll på hva du får i deg, og du kan tilpasse den etter smak. Du kan for eksempel ha i mer chili om du liker sterk mat, mer eller mindre salt alt ettersom, eller sløyfe ingredienser du ikke liker eller tåler. Èn spiseskje av vår tacokryddeblanding til 400 gram kjøttdeig eller annet valgfritt kjøtt. Du kan gjerne lage opp mye mens du alt er i gang, bare husk å oppbevar krydderblandingen i en lufttett beholder.

Vi har flere oppskrifter for å berike din keto og lavkarbo-vennlige tacofredag! Hele 3 forskjellige typer Tortillalefser, Tex-Mex grillspyd, salsa, Chimichangas, pico de gallo og Tacosalat! Mer kommer, vi lover!

Hjemmelaget Tacokrydder!
 
Skrevet av:
Ingredienser:
 • 1 ts koriander
 • 1 ts pepper
 • 2 ts salt
 • 2 ts chiliflak
 • 2 ts hvitløkpulver
 • 2 ts løkpulver
 • 2 ts Sukkr Smoked eller Sukkr Gull
 • 4 ts spisskummin
 • 4 ts paprikapulver
 • 4 ts oregano

1 toppet spiseskje krydder til 400 gram kjøttdeig!
Fremgangsmåte:
 1. Bland sammen alle ingrediensene.
 2. Oppbevares i lufttett beholder.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 250 - Fett: 8 - Karbohydrater: 27,5 - Protein: 10,4

 

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.