Brownies! (keto, glutenfri)

Brownies! (keto, glutenfri)Brownies! (keto, glutenfri) Brownies! (keto, glutenfri) Brownies! (keto, glutenfri) Brownies! (keto, glutenfri) Brownies! (keto, glutenfri) Brownies! (keto, glutenfri)Brownies! (keto, glutenfri) – denne oppskriften har vi gledet oss skikkelig å dele med dere, for maken til god og fløyelsmyk brownies skal man lette lenge etter!

Ingrediensene

Vår keto brownies er laget med realtivt få ingredienser. Den mørke sjokoladen er kjøpt på tights.no og vi har valgt å tilsette litt kakaopulver for ekstra deilig smak, samt at kakao fungerer som et slags “mel” i røren. Hvetemel er byttet ut med kakaopulver og pofiber, som gir et fløyelsmykt resultat. Kaken er stekt i en formp på 23×14 cm.

Bytting av ingredienser

Du må gjerne bruke andre søtningsmidler om du ønsker. Bare husk at Sukkr Bakesukkr er dobbelt så søtt som for eksempel Sukrin Gold og du bør justere mengden deretter. Du kan sannsynligvis bytte ut pofiber med havrefiber, men vi har ikke forsøkt selv og kan ikke garantere resultatet. Pofiber har en tendens til å gi saftigere bakst en havrefiber, så det er mulig du bør bruke litt mindre mengde om du velger å forsøke havrefiber. Det er det samme hvilken sjokolade du bruker, men vi anbefaler Monster Sukkerfri mørk sjokolade – uten maltitol. Den er best på smak og inneholder som navnet sier ingen maltitol som kan gi blodsukkerstigning for enkelte mennesker.

Serveringstips!

Brownies er godt i seg selv og man trenger ikke engang ha på glasur. Våre keto brownies er så fløyelsmyke at smelter på tungen! Når det er sagt så er brownies og jordbær en perfekt kombinasjon. Deilig dekadent sjokolade og friske søte jordbær er det man kan kalle himmelen på jord. Brownies smaker også kjempegodt med hjemmelagd keto vaniljesaus.

 

Brownies! (keto, glutenfri)
 
Skrevet av:
Serveringer: 1 middels stor kake
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 175 grader.
  2. Pisk sammen egg og bakesukkr.
  3. Smelt sjokolade og smør.
  4. Rør sjokoladeblandingen i eggene.
  5. SIkt inn kakao, pofiber og bakepulver.
  6. Ha røren over i en middels form (se hoverinnlegg for tips)
  7. Bakes midt i ovnen i 20-25 minutter.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 300 - Fett: 24,71 - Karbohydrater: 3,33 - Protein: 7,38

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.