

90 sekunders Marmorkake med sjokoladeglasur! Superenkel å lage når du blir fysen på noe digg, eller hvis du får uventet besøk og vil servere kake til kaffen? Jeg hadde glasuren på mens kaken enda var varm, nydelig!
- 15 g smør
 - 15 g kremost
 - 30 g mandelmel
 - 1 egg
 - 2-3 dråper vaniljeessens
 - 1 ss Sukrin Gold
 - 2 ts kakao
 - ¼ ts bakepulver
 
Sjokoladeglasur
- 20 g romtemperert smør
 - 2-3 ts Sukrinmelis
 - 1-2 ts kakao
 - 2 dråper romessens (kan sløyfes)
 - 1 knivsodd kaffepulver (kan sløyfes)
 
- Smelt smør og kremost i mikrobølgeovnen.
 - Pisk inn egg til du får en glatt røre.
 - Pisk inn mandelmel, Sukrin Gold og bakepulver.
 - Del deigen i to og rør inn vaniljeessens i den ene og kakao i den andre.
 - Fordel røren i en kopp og stek i mikrobølgeovn på 800W i 90 sekunder.
 
Sjokoladeglasur
- Pisk sammen alle ingrediensene og ha glasuren på kaken.
 
 
Holy Macarony….denne var helt fantastisk 🤩🤩
Tusen takk😍
Hei,så herlig å høre at du likte den,sånt blir vi glade for å høre.
Bare hyggelig og tusen hjertelig takk selv 🙂
Ha en fin dag 🙂
Helt fortreffelig, til avslutte hega (det er søndag, i dag…) med! Og i tillegg uten sukker! Men noe av det beste er jo at man slipper å lage mer enn man spiser!
-jeg kan ikke fordra å kaste mat!