Bokanmeldelse! “Klar for keto” av Martina Johansson

Martina Johansson – En av Sveriges beste på biohacking og ketogent kosthold!
Vi var så heldige å få delta på Høstkonferansen i Sandvika 19-20 Oktober 2019 og oppleve denne meget kunnskapsrike og motiverende dama live! Vi fikk også sikret oss et eksemplar av boken hennes “Klar for Keto” som nettopp er sluppet på Norsk av Forlaget Lille Måne!

Jeg hadde store forventninger når jeg åpnet boken for første gang, og jeg ble ikke skuffet! Det er ikke tvil at Martina Johansson vet hva hun prater om, og hun formidler det med et språk som er lett å forstå, samtidig som hun med kunnskapsrik entusiasme går i dybden på både det essensielle “must know” bak et ketogent kosthold, det mer dyptgående “should know” og sist, men ikke minst, det jeg bare kan betegne som “wow! det skulle jeg ønske jeg visste før”!

Innledningsvis i boken forteller Martina om sin personlige reise i “kostholdsjungelen” – hvordan hun i sin søken etter å bli kvitt sine helseplager gikk fra å blant annet være en syk vegetarianer til å bli en frisk, hardcore keto’er – og veien dit! Martina tar for seg er hva ketose er og hvordan måle ketoner. Hvordan fordelingen av makronæringsstoffer bør være for optimal effekt av kostholdet, både fra et helsemessig perspektiv, men også i forhold til vektnedgang. Hun forklarer viktigheten av å spise nok fett, og ikke fokusere for mye på kalorier. Videre går hun i dybden på hvordan man best kan lykkes med keto, herunder inkludert enkle oppskrifter og måltidsplaner. Disse er spesielt gunstige for deg som er nysgjerrig på å prøve keto, og for deg som har spist keto en stund men nå kanskje føler du står litt i stampe.

Boken inkluderer også pasienthistorier fra mennesker med ulike helseutfordringer som Martina med sin dypgående kunnskap om keto gjennom 10 år, har hjulpet på vei til en bedre helse. Kan man spise keto når man trener? Hvilke utfordringer kan man møte på veien, og hvordan løser man det? Kan jeg spise keto når jeg har den eller den sykdommen? Kan man spise keto selv når man er undervektig? Må jeg virkelig spise så mye fett? Alle disse spørsmålene, og mange, mange flere får du svar på i denne boken.

Boken inneholder alt av informasjon og verktøy for å lykkes med et ketogent kosthold, og Martina har en unik evne til å dele av sin beundringsverdige kunnskap på en veldig jordnær måte. Dette er med andre ord, en bok vil anbefaler på det varmeste – til alle som interesserer seg for et ketogent kosthold. Både for deg som er nysgjerrig, nybegynner og viderekommende.

Martinas blogg finner du her!

Vi har nå gleden av å tilby dere en unik rabatt på den fantastiske boken!
Følg instruksene nedenfor og få 100 kr rabatt på boken og 50 kr rabatt på e-boken (NB! E-bok krever at du har et egnet program til å lese ebøker (EPUB). Dersom du ikke har erfaring med dette, får du større nytte av papirboken.) Rabattkoden gjelder om du bestiller boken på lillemane.no 

Rabattkode for bok:
KLARFORFF

For e-bok:
KLARFORFFEBOK

Avslutningsvis deler vi noen bilder av foredragene til Martina på Høstkonferansen 2019. Pssst: selv om Høstkonferansen 2019 er avsluttet kan du kjøpe tilgang til hele konferansen på opptak. Tilgangen er gyldig i 3 måneder og inkluderer også opptak fra Høstkonferansen 2018!

Martina Johansson - Klar for Keto

Martina Johansson - Klar for Keto

Martina Johansson - Klar for Keto

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.