Lavkarbo Aniskringler!

Lavkarbo Aniskringler!
Lavkarbo Aniskringler!
Lavkarbo Aniskringler!Lavkarbo Aniskringler – endelig! Aniskringler for meg er skikkelig nostalgi. Vi brukte å spise de som kos når vi var små, jo mer anisfrø, jo bedre spør du meg. Lavkarbo aniskringler smaker nydelig uten noe, eller delt i to med et godt lag smør. Lyst å gå “nuts”? Prøv de med smør og ost på, kjempegodt! Sjekk gjerne ut våre andre oppskrifter på søtbakst.

Lavkarbo Aniskringler
 
Skrevet av:
Ingredienser:
  • 55 g Fettredusert sesammel
  • 10 g pofiber
  • 75 g mandelmel (ikke fettredusert)
  • 60 g Sukrinmelis
  • 4 store egg
  • 200 g cottage cheese
  • 125 g fersk mozzarella i lake (avrent)
  • 1 ss eplecidereddik
  • 40 g Fiberhusk
  • 2 ts bakepulver
  • 20 - 30 g anisfrø
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 180°C.
  2. Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle.
  3. Knus cottage cheese, egg og eplecidereddik i en blender, stavmikser eller lignende.
  4. Bruk en kjøkkenmaskin og bland godt sammen.
  5. Skjær mozzarellaen i små biter og smelt den (uten laken) i mikrobølgeovnen til osten er skikkelig smeltet/flytende, ca 1,5 minutter. Den blir å skille seg men alt skal i deigen.
  6. Ha den smelta mozzarellaen i resten av deigen og elt til alt er godt blandet. Her må du jobbe fort.
  7. Del deigen i 8 like store deler.
  8. Form kringlene med godt med olje på hendene.
  9. Stek midt i ovnen i 30 minutter.
  10. Avkjøl på rist

 

2 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.