90 sekunders Marmorkake med sjokoladeglasur!
Skrevet av: Fett & Forstand
- 15 g smør
- 15 g kremost
- 30 g mandelmel
- 1 egg
- 2-3 dråper vaniljeessens
- 1 ss Sukrin Gold
- 2 ts kakao
- ¼ ts bakepulver
- 20 g romtemperert smør
- 2-3 ts Sukrinmelis
- 1-2 ts kakao
- 2 dråper romessens (kan sløyfes)
- 1 knivsodd kaffepulver (kan sløyfes)
- Smelt smør og kremost i mikrobølgeovnen.
- Pisk inn egg til du får en glatt røre.
- Pisk inn mandelmel, Sukrin Gold og bakepulver.
- Del deigen i to og rør inn vaniljeessens i den ene og kakao i den andre.
- Fordel røren i en kopp og stek i mikrobølgeovn på 800W i 90 sekunder.
- Pisk sammen alle ingrediensene og ha glasuren på kaken.
Kcal: 366 - Fett: 33,7 - Karbohydrater: 3,7 - Protein: 10,4
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/90-sekunders-marmorkake-med-sjokoladeglasur/
3.5.3251