90 sekunders Marmorkake med sjokoladeglasur! Superenkel å lage når du blir fysen på noe digg, eller hvis du får uventet besøk og vil servere kake til kaffen? Jeg hadde glasuren på mens kaken enda var varm, nydelig!
- 15 g smør
- 15 g kremost
- 30 g mandelmel
- 1 egg
- 2-3 dråper vaniljeessens
- 1 ss Sukrin Gold
- 2 ts kakao
- ¼ ts bakepulver
Sjokoladeglasur
- 20 g romtemperert smør
- 2-3 ts Sukrinmelis
- 1-2 ts kakao
- 2 dråper romessens (kan sløyfes)
- 1 knivsodd kaffepulver (kan sløyfes)
- Smelt smør og kremost i mikrobølgeovnen.
- Pisk inn egg til du får en glatt røre.
- Pisk inn mandelmel, Sukrin Gold og bakepulver.
- Del deigen i to og rør inn vaniljeessens i den ene og kakao i den andre.
- Fordel røren i en kopp og stek i mikrobølgeovn på 800W i 90 sekunder.
Sjokoladeglasur
- Pisk sammen alle ingrediensene og ha glasuren på kaken.
Holy Macarony….denne var helt fantastisk 🤩🤩
Tusen takk😍
Hei,så herlig å høre at du likte den,sånt blir vi glade for å høre.
Bare hyggelig og tusen hjertelig takk selv 🙂
Ha en fin dag 🙂
Helt fortreffelig, til avslutte hega (det er søndag, i dag…) med! Og i tillegg uten sukker! Men noe av det beste er jo at man slipper å lage mer enn man spiser!
-jeg kan ikke fordra å kaste mat!