Verdens beste keto burger!

Verdens beste keto hamburger

Verdens beste keto hamburger

Verdens beste keto hamburgerVerdens beste keto burger indeed! ! Jeg skulle overraske Ena-Maria med en god middag i går. Etter et sært og pinlig øyeblikk med en deig som hadde forvandlet seg til noe merkelig, måtte jeg tenke fort som fy! Hva skulle jeg lage nå siden dette gikk i vasken? Så kom jeg på at jeg kan lage en hamburger, hva er vel bedre enn de?! Resultatet ble uten tvil verdens beste keto burger!

Oppskrift på hamburgerdressing til keto burger finner du her! og Coleman`s mustard her

Verdens beste keto hamburger med brød
 
Skrevet av:
Ingredienser
  • 4 egg
  • 200 g cottage cheese
  • 90 g (6 ss )mandelmel
  • 65 g (4 ss ) fettredusert sesammel
  • 3 g ( 2 ts ) bakepulver
  • ½ ss eplecidereddik
  • 15 g ( 1 ss )Sukrin
  • 30 (2 ss )Fiberhusk
  • ½ ts natron
  • 1 fersk mozzarella a 125 g (avrent)

Burger
  • 400 gr kjøttdeig av storfe
  • ½ dl fløte
  • 1//2 ts Colemans mustard
  • ½ ts salt
  • ½ ts Sort pepper
  • ½ ts Røkt paprika
  • ½ ts Rosmarin
  • ½ ts Kjøtt/grill krydder
  • ½ ts Løkpulver
Fremgangsmåte
  1. Forvarm ovnen til 180°C.
  2. Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle.
  3. Knus cottage cheese, egg og eplecidereddik i en miniblender, stavmikser eller lignende.
  4. Bruk en kjøkkenmaskin og bland godt sammen.
  5. Riv mozzarellaen i små biter og smelt den (uten laken) i mikrobølgeovnen til osten er skikkelig smeltet/flytende, ca 1,5 minutter. Den blir å skille seg men alt skal i deigen.
  6. Ha den smelta mozzarellaen i resten av deigen og elt til alt er godt blandet. Her må du jobbe fort.
  7. Del deigen i 8 like store deler.
  8. Stek midt i ovnen i 30 minutter.
  9. Avkjøl på rist.

Burger
  1. Ha kjøttdeigen i ektekommen.
  2. Mos den godt.
  3. Spe på med fløten.
  4. Og ha i alt krydderet
  5. Bland godt.
Merknad
Form rundstykkene med godt med olje på hendene.

 

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.