Knus cottage cheese, egg og eplecidereddik i en miniblender, stavmikser eller lignende.
Bruk en kjøkkenmaskin og bland godt sammen.
Riv mozzarellaen i små biter og smelt den (uten laken) i mikrobølgeovnen til osten er skikkelig smeltet/flytende, ca 1,5 minutter. Den blir å skille seg men alt skal i deigen.
Ha den smelta mozzarellaen i resten av deigen og elt til alt er godt blandet. Her må du jobbe fort.
Del deigen i 8 like store deler.
Stek midt i ovnen i 30 minutter.
Avkjøl på rist.
Burger
Elt kjøttdeigen godt sammen med salt.
Spe fløten i kjøttdeigen og ha i alt krydderet.
Form burgerene og stek i stekepanna til de et gjennomstekt.
Merknad
Form rundstykkene med godt med olje på hendene.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/verdens-beste-keto-burger/