Verdens beste keto hamburger med brød
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:
  • 4 egg
  • 200 g cottage cheese
  • 90 g (6 ss )mandelmel
  • 65 g (4 ss ) fettredusert sesammel
  • 3 g ( 2 ts ) bakepulver
  • ½ ss eplecidereddik
  • 15 g ( 1 ss )Sukrin
  • 30 (2 ss )Fiberhusk
  • ½ ts natron
  • 1 fersk mozzarella a 125 g (avrent)

Burger
  • 400 gr kjøttdeig av storfe
  • ½ dl fløte
  • 1//2 ts Colemans mustard
  • ½ ts salt
  • ½ ts Sort pepper
  • ½ ts Røkt paprika
  • ½ ts Rosmarin
  • ½ ts Kjøtt/grill krydder
  • ½ ts Løkpulver
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 180°C.
  2. Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle.
  3. Knus cottage cheese, egg og eplecidereddik i en miniblender, stavmikser eller lignende.
  4. Bruk en kjøkkenmaskin og bland godt sammen.
  5. Riv mozzarellaen i små biter og smelt den (uten laken) i mikrobølgeovnen til osten er skikkelig smeltet/flytende, ca 1,5 minutter. Den blir å skille seg men alt skal i deigen.
  6. Ha den smelta mozzarellaen i resten av deigen og elt til alt er godt blandet. Her må du jobbe fort.
  7. Del deigen i 8 like store deler.
  8. Stek midt i ovnen i 30 minutter.
  9. Avkjøl på rist.

Burger
  1. Elt kjøttdeigen godt sammen med salt.
  2. Spe fløten i kjøttdeigen og ha i alt krydderet.
  3. Form burgerene og stek i stekepanna til de et gjennomstekt.
Merknad
Form rundstykkene med godt med olje på hendene.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/verdens-beste-keto-burger/