Spicy tomatsuppe, nemlig! Er du sånn som meg, og liker å utfordre smaksløkene? Da blir du nok å elske denne suppen! Hvorfor ikke «gunne på» med spicy kjøttboller i suppen? Server gjerne med ostete hvitløksbrød og et dryss parmesan!
- 2 ss olivenolje
- 2 ss smør
- 1 fedd hvitløk
- 390 g hakkede tomater (anbefaler Eldorado i pakke)
- 2 ss Tomatpurè
- 1 ss Tamari eller soyasaus
- 1 - 2 stk finhakket chili
- ca 1 ss finhakket basilikum
- 30 g revet gulrot
- 30 g finhakket løk
- 1 ss Sukrin Gold (kan sløyfes)
- 5 dl grønnsakskraft/buljong
- Salt og pepper etter smak
- Ha olivenolje og smør i en kjele og fres løk, hvitløk, gulrot og chili.
- Tilsett tomatpurè og Sukrin Gold og fres videre på høy varme i ca 1 minutt - dette for å bli kvitt råsmaken.
- Ha i hakkede tomater, grønnsakskraft, tamari og basilikum.
- Gi et oppkok, og la putre på medium varme i ca 10 minutter.
- Ha suppa i en varmesikker blender eller bruk stavmikser for å gjøre kjøre den glatt.
- Smak til med salt og pepper.
Hva er karbo per 100mg ferdig suppe her?