MmmMmmmMmm Spicy hamburger med baconion rings. Trenger vi si mer? 🙂
Her finner du oppskriften på Hamburgerbrødene
Spicy Hamburger Med Baconion Rings
Skrevet av: Fett & Forstand
Ingredienser:
Hamburger
- 400 g kjøttdeig
- ½ chili
- 1 fedd hvitløk
- En god dusk persille
- 3 eggeplommer (eggehviten skal brukes i hamburgerbrødene)
- Salt og pepper etter smak
Hamburgerbrød
- 170 g mandelmel (ikke den fettreduserte)
- 5 ss Fiberhusk
- 1 ss eplecidereddik
- 2 ts bakepulver
- 1 klype salt
- 3 eggehviter
- 3 dl kokende vann
- Sesamfrø topping
Hamburgerdressing
- 2ss rømme
- 2ss majones
- 1ss sukkerfri ketchup
- 1ss olivenolje
- litt paprikapulver
- litt hvitløkspulver
- et godt dryss tørket dill
- 1ts sukrinmelis
Fremgangsmåte:
Hamburger
- Bland kjøtt og salt godt sammen
- Ha i eggeplommene og krydder og bland godt.
- Del i 4 like store deler.
- Kjevles ut mellom 2 bakepapir.
- Stekes i stekepanne med en god klatt smør.
Hamburgerbrød
- Forvarm ovn til 175°C
- Ha alt det tørre i en bakebolle.
- Hell oppi kokende vann, eggehvite og eplecidereddik.
- Bland til du får en fast deig.
- Form 4 store hamburgerbrød.
- Fukt med litt vann og strø på sesamfrø.
- Stekes på nederste rille i 50-60 minutter.
Hamburgerdressing
- Bland alt og la godgjøre seg i kjøleskapet før servering
Merknad
Baconion rings lager du enkelt og greit ved å surre strimlet bacon rundt løkringer som er skjært litt tykke. Stekes i ovn på 180°C i 15-20 minutter (til sprø).
Alternativt kan de stekes i stekepanne 🙂
Alternativt kan de stekes i stekepanne 🙂
Pingback: Verdens beste keto burger! - Fett & Forstand
Pingback: Chili poppers og mozzarella sticks - Lavkarbo - Fett & Forstand