Pasta med Kylling og Pesto! (Keto, Glutenfri)

Pasta med Kylling og Pesto! (Keto, Glutenfri) Pasta med Kylling og Pesto! (Keto, Glutenfri) Pasta med Kylling og Pesto! (Keto, Glutenfri) Pasta med Kylling og Pesto! (Keto, Glutenfri)
REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Pasta med Kylling og Pesto! (Keto, Glutenfri)
– Noe av det beste jeg vet! Før brukte vi å lage pesto pasta etter oppskriften til Nigella Lawson, men denne inneholder poteter og dermed har vi laget vår egen versjon.

Vi har laget mange varianter av pesto-pasta. Med bacon, med kun spekeskinke, med kylling og med strimlet svinekjøtt. Mulighetene er mange, så lenge man har selve hovedingrediensen som jo er pesto.

Hjemmelaget eller kjøpe-pesto?

Orker du ikke lage pesto selv finnes det mange gode merker som er innafor på keto. Du må bare lete i butikkhyllene, gjerne på internasjonale matbutikker – der har de som regel et veldig godt utvalg. I mange kommersielle varianter finnes det dessverre en del rare ingredienser, så les innholdslisten nøye!

Mirakelnudler! 

Shirataki-nudler (japansk: 白 滝) er en type japanske nudler laget av mel fra planten Amorphophallus konjac. Ordet “shirataki” betyr “hvit foss” på Japansk, noe som beskriver utseendet til nudlene. Shirataki-nudler består for det meste av vann og glukomannan (vannløselig kostfiber), noe som gir nudlene et ekstremt lavt karbohydrat- og kaloriinnhold (ca. 8 kcal per 100 g). Shirataki-nudler brukes derfor som en ingrediens i forskjellige lavkarbokosthold. Nudlene smaker ingenting, men laken de ligger i som egentlig er rent vann, kan lukte litt fiskeaktig når du først åpner posen. Det er derfor viktig at du skyller de GOD i kaldt rennende vann før tilberedning.

Hvilken type?

Tights har fått mange spennende smaker av miracle produkter, så her er det bare å velge og vrake! Vår favoritt er Monster Miracle Noodles, og vi gleder oss til å smake de nye, spennende smakene av miracle spaghetti!

Pasta med Kylling og Pesto! (Keto, Glutenfri)
 
Serveringer: 4 porsjoner
Ingredienser:
Pesto

Pasta med Kylling og Pesto!
 • 600 g lårfilet av kylling
 • 100 g spekeskinke
 • 200 g aspargesbønner - frosne eller ferske
 • 3 pakker Monster Diet Miracle Spaghetti
 • 2 ss ristede pinjekjerner
 • Revet parmesan
 • 1 ss tørket basilikum
 • 2 ss olivenolje
 • 1 ts salt
 • ½ ts pepper
 • ½ ts løkpulver
Fremgangsmåte:
Pesto
 1. Puls basilikum, pinjekjerner og hvitløk i food prosessor eller blender.
 2. Vend inn olje for hånd.
 3. Smak til med salt og pepper.

Pasta med Kylling og Pesto!
 1. Bland sammen olje og krydder og gni kyllingbitene godt inn med blandingen.
 2. Varm en stekepanne med godt med smør og stek kyllingfiletene først på høy varme så skinnet blir sprøtt, deretter på middels varme til gjennomstekt.
 3. Skjær spekeskinke i strimler.
 4. Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne.
 5. Sil laken av spagetti og skyll godt.
 6. Kok opp vann med litt salt og ha spagettien i det kokende vannet sammen med aspargesbønner. La vannet få et oppkok igjen og la fosskoke i ca 1-2 minutter. Sil av vannet og rør inn pesto.
 7. Rør inn strimlet spekeskinke, pinjekjerner og revet parmesan og server straks.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 161 - Fett: 13 - Karbohydrater: 0,7 - Protein: 9,3

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.