Pasta med Kylling og Pesto! (Keto, Glutenfri)
 
 
Serveringer: 4 porsjoner
Ingredienser:
Pesto

Pasta med Kylling og Pesto!
  • 600 g lårfilet av kylling
  • 100 g spekeskinke
  • 200 g aspargesbønner - frosne eller ferske
  • 3 pakker Monster Diet Miracle Spaghetti
  • 2 ss ristede pinjekjerner
  • Revet parmesan
  • 1 ss tørket basilikum
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • ½ ts løkpulver
Fremgangsmåte:
Pesto
  1. Puls basilikum, pinjekjerner og hvitløk i food prosessor eller blender.
  2. Vend inn olje for hånd.
  3. Smak til med salt og pepper.

Pasta med Kylling og Pesto!
  1. Bland sammen olje og krydder og gni kyllingbitene godt inn med blandingen.
  2. Varm en stekepanne med godt med smør og stek kyllingfiletene først på høy varme så skinnet blir sprøtt, deretter på middels varme til gjennomstekt.
  3. Skjær spekeskinke i strimler.
  4. Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne.
  5. Sil laken av spagetti og skyll godt.
  6. Kok opp vann med litt salt og ha spagettien i det kokende vannet sammen med aspargesbønner. La vannet få et oppkok igjen og la fosskoke i ca 1-2 minutter. Sil av vannet og rør inn pesto.
  7. Rør inn strimlet spekeskinke, pinjekjerner og revet parmesan og server straks.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 161 - Fett: 13 - Karbohydrater: 0,7 - Protein: 9,3
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/pasta-med-kylling-og-pesto-keto-glutenfri/