Kyllingsalat med pasta! (keto)

Kyllingsalat med pasta! (keto) Kyllingsalat med pasta! (keto) Kyllingsalat med pasta! (keto) Kyllingsalat med pasta! (keto) Kyllingsalat med pasta! (keto) Kyllingsalat med pasta! (keto)
REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no – noen bilder kan inneholde produktplassering.
Kyllingsalat med pasta! (keto) – For deg som ønsker noe (relativt) kjapt, godt og enkelt. Eller om du har rester du ønsker å få brukt opp. Denne pastasalaten kommer ikke til å skuffe!

Kyllingsalat med pasta – enkelt og kjempegodt!

Det er ikke alltid man er gira på en tung middag, men heller ønsker noe enkelt og lettere, men som metter godt. Da er denne kyllingsalaten perfekt! Her kan man også mikse og trikse med ingrediensene og bruke opp rester i kjøleskapet. Vi vet ikke med dere, men ting har en tendens til å hope seg litt opp i vår grønnsakskuffe, og slike retter er perfekte for å få bruke opp rester og samtidig rydde i kjøleskapet.

Serveringstips!

Man trenger ikke nødvendigvis servere noe ved siden av, denne salaten er innholdsrik og god nok som den er. Når det er sagt så er det mange som liker litt brød med smør, eller lignende til salater. Vi har et stort utvalg keto-vennlige brødoppskrifter på nettsiden, noe for enhver smak. Man kan blande dressingen inn i salaten, eller servere den ved siden av.

Kyllingsalat med pasta! (keto)
 
Skrevet av:
Serveringer: ca 4 porsjoner
Ingredienser:
  • 400 g ferdigtilberedt kyllingkjøtt (uten ben)
  • 150 g bacon
  • 100 g aspaergesbønner - dampet og avkjølt
  • 100 g cherrytomater
  • 50 g rødløk
  • 2 stk hjertesalat eller 1 liten isbergsalat
  • 100 g agurk
  • Marinert sjampinjong (kan sløyfes - oppskrift under)

Dressing
Fremgangsmåte:
  1. Kutt bacon i terninger og stek.
  2. Skjær kyllingkjøtt i middels store biter.
  3. Skjær grønnsaker i små til middels store biter.

Dressing
  1. Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper og evetuelt mer karri.

 

 

Marinert sjampinjong
 
Skrevet av:
Ingredienser:
  • 150 g små sjampinjong i båter
  • 4 ss olivenolje
  • 4 ss Tamari (glutenfri soyasaus)
  • ½ Chili
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss ferskpresset sitronsaft
  • litt fersk persille
Fremgangsmåte:
  1. Bland tamari, sitronsaft og olje.
  2. Tilsett finhakkede urter og chili.
  3. Stek sjampinjong med en god klatt smør på svak varme til de såvitt er gylden.
  4. Vend sjampinjong i oljeblandingen.
  5. Sett til avkjøling i minimum 1 time før servering.

Tags

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.