REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no – noen bilder kan inneholde produktplassering.
Kyllingsalat med pasta! (keto) – For deg som ønsker noe (relativt) kjapt, godt og enkelt. Eller om du har rester du ønsker å få brukt opp. Denne pastasalaten kommer ikke til å skuffe!
Kyllingsalat med pasta – enkelt og kjempegodt!
Det er ikke alltid man er gira på en tung middag, men heller ønsker noe enkelt og lettere, men som metter godt. Da er denne kyllingsalaten perfekt! Her kan man også mikse og trikse med ingrediensene og bruke opp rester i kjøleskapet. Vi vet ikke med dere, men ting har en tendens til å hope seg litt opp i vår grønnsakskuffe, og slike retter er perfekte for å få bruke opp rester og samtidig rydde i kjøleskapet.
Serveringstips!
Man trenger ikke nødvendigvis servere noe ved siden av, denne salaten er innholdsrik og god nok som den er. Når det er sagt så er det mange som liker litt brød med smør, eller lignende til salater. Vi har et stort utvalg keto-vennlige brødoppskrifter på nettsiden, noe for enhver smak. Man kan blande dressingen inn i salaten, eller servere den ved siden av.
- 400 g ferdigtilberedt kyllingkjøtt (uten ben)
- 150 g bacon
- 100 g aspaergesbønner - dampet og avkjølt
- 100 g cherrytomater
- 50 g rødløk
- 2 stk hjertesalat eller 1 liten isbergsalat
- 100 g agurk
- Marinert sjampinjong (kan sløyfes - oppskrift under)
Dressing
- 100 g seterrømme
- 65 g majones
- 2 ss MCT olje
- 1 ts Monster Fibersirup
- 1-2 ts karri
- salt og pepper etter smak
- Kutt bacon i terninger og stek.
- Skjær kyllingkjøtt i middels store biter.
- Skjær grønnsaker i små til middels store biter.
Dressing
- Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper og evetuelt mer karri.
- 150 g små sjampinjong i båter
- 4 ss olivenolje
- 4 ss Tamari (glutenfri soyasaus)
- ½ Chili
- 1 fedd hvitløk
- 1 ss ferskpresset sitronsaft
- litt fersk persille
- Bland tamari, sitronsaft og olje.
- Tilsett finhakkede urter og chili.
- Stek sjampinjong med en god klatt smør på svak varme til de såvitt er gylden.
- Vend sjampinjong i oljeblandingen.
- Sett til avkjøling i minimum 1 time før servering.