Lavkarbo Grandiosa – kjøttdeig & løk, vår personlige favoritt «grandis» måtte jo selvsagt testes etter suksessen med vår oppskrift på Lavkarbo Grandiosa! Grunnoppskriften er den samme, men vi har bytta ut skinke og paprika med nemlig; kjøttdeig og løk. Vi har i tillegg krydret kjøttdeigen med ekstra løkpulver, i tillegg til salt og pepper. Vi tør påstå at det smaker veldig likt originalen, selv om det begynner å bli leeeenge siden vi smakte den. PS: For full størrelse Grandiosa kan du doble oppskriften! Bunnen bør da forstekes i stekovn pga størrelsen. Steketiden er den samme.
- 50 g revet ost
- 20 g sesammel (fettredusert)
- 30 g mandelmel (vanlig)
- 1 ts bakepulver
- 1 egg
- 1 ts eplecidereddik (eller annen type eddik/syre)
- 1 ts Sukrin Gold (kan sløyfes)
- litt salt
Fyll
- 20 g sukkerfri ketchup
- 10 g tomatpure
- salt, pepper og løkpulver - etter smak
- 100 g kjøttdeig
- 30 g løk
- Tine revet ost til topping (eller blanding av Jarlsberg og Norvegia - for den autentiske Grandiosa smaken)
- Forvarm ovnen til 210°C.
- Knus sammen egg, eplecidereddik og ost i en foodprosessor eller lignende.
- Ha i de tørre ingrediensene og bland godt.
- Klipp til et bakepapir så det passer på glassfatet i mikrobølgeovnen.
- Ha litt olje på hendene og klem/form deigen på bakepapiret. ca 20 cm i diameter.
- Stek på full effekt i mikroen i 2 - 2,5 minutter. Har du ikke mikrobølgeovn kan du forsteke bunnen i ovnen 200°C i ca 10 minutter.
- Stek kjøttdeig og ha kuttet løk i på slutten. Stek til løken blir blank.
- Bland sammen ketchup, tomatpurre og krydder og smør på den forstekte bunnen.
- Strø på ønsket mengde revet ost (masse!).
- Ha på kjøttdeig og løk og stek på midterste rille i 10-12 minutter.
Hvor mange kcal og karbs er det i hele pizza?
Kjempegod pizza!! Hvor mange karbohydrater er det i denne oppskriften?
Om man ikke har sesammel, hva kan man evt ta istedenfor da?😅
Fettredusert mandelmel 🙂
Veldig god på smak, syns den er forferdelig vanskelig å få utover. Dobla oppskrifta for å få på en bakeplate, men antar den må triples eller firedobles
Hei!
Dere er bare så innmri flinke!
Denne pizzaen var bare SÅ overraskende god!
Så flott med mange fine oppskrifter! Gleder meg til å teste denne!
Men skulle ønske dere oppgav antall karbohydrater i oppskriftene.. 😇
Tusen takk 🙂 det kommer etterhvert 🙂
Både denne »grandisen» med skinke og paprika og kjøttdeig og løk var utrolig god! Beste lavkarbopizzaen jeg har smakt 😀 Tusen takk!
Så utrolig koselig å høre, tusen hjertelig takk 🙂