Pan de Ajo – Hvitløksbrød er must have på tapasbordet! Disse herlighetene er laget av vår lavkarbo Pan Rùstico (Rustikt lavkarbobrød).
Pan de Ajo - Hvitløksbrød (lavkarbo)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 8 skiver
Ingredienser:
- 8 skiver rustikt brød (se hovedinnlegg for link)
- 50 g romtemperert smør
- 1 ts finhakket hvitløk
- Salt og pepper etter smak
- 1 ss finhakket persille + litt til garnityr.
- Virgin eller extra virgin olivenolje.
Fremgangsmåte:
- Forvarm ovnen til 220°C.
- Bland sammen smør, hvitløk, finhakket persille, salt og pepper.
- Fordel hvitløkssmøret på brødskivene og ha de over på et bakepapirkledd stekebrett.
- Stekes i ca 8 minutter, eller til brødet har fått en gylden farge.
- Dryss over litt olivenolje og flaksalt og server straks.